• Anonym

    Vad f*n har någon med att göra vad som ligger i min korg?

    Anonym (MS) skrev 2012-01-11 13:36:51 följande:
    det här blir ju rätt ot men... är det bara jag som aldrig sett någon gravid (med synlig mage iaf) bolma?!
    Nej det är väldigt ovanligt som tur är. Men om jag ser en så tänker jag att det är en myndig vuxen som gör ett dåligt val måhända, men inget jag ska komma och lägga mig i.
  • Anonym
    Anonym (josephine) skrev 2012-01-11 12:32:27 följande:
    min son dog i psd när han var 5 mån, så att se kvinnor röka när dom är gravida, ja det får mig att se rött. men det gjorde ju ingen skillnad i vad jag sa till henne, hon röker ju fortfarande.
    Min dotter dog efter bara några dagar, det gör ont som fan att se en gravid kvinna röka och avsiktligt dra i sig gifter som skadar ett foster. Men hur ont det än gör så har jag ingen rätt att tala om för någon annan vad den ska eller inte ska göra. Visst känner jag också att jag skulle vilja säga till gravida som röker, men jag gör det inte, det vet ändå att det inte är bra och mår säkerligen dåligt som det är av att inte kunna sluta röka. Det värsta var nog när jag som gravid visste att mitt barn säkerligen skulle dö efter födseln och såg en gravid kvinna röka. Då hade jag lust att gå fram till henne och fråga vad fan hon höll på med, men jag höll käft. Några veckor efter att jag fött mitt barn (och begravt henne) ser jag samma kvinna gå med sin barnvagn - rökandes... Livet är orättvist som fan, men man får ändå inte säga vad som helst till folk. Men det är svårt, jag vet... Kram!
  • Anonym
    Anonym (Jenny) skrev 2012-01-10 18:06:37 följande:
    Ute på min storhandling för veckan så köpte jag också lördagsgodis till familjen, med tanke på att det är 4 st som ska ha godis så blir det ju lite.
    Då kommer det fram en tjej som undrar om jag inte vägt mig på sista tiden för om jag hade gjort det borde jag inse att jag inte borde sitta och vräka i mig så mycket på en tisdag.

    Nu vet jag att jag är överviktig, men vad i hela friden ger någon rätt att komma och kommentera vad jag har i min korg?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-01-11 10:29
    Oj Vad inlägg det hade trillat in sen jag gav mig för kvällen. Solig Lite mer än jag hinner med att svara på en och en så jag kör ett inlägg till er alla.

    Till er som stöttat mig: TACK så mycket. Era kommentarer ger mig energi till att se bortom hennes kommentarer och fortsätta med mitt eget och även ge mig ut bland folk. Men jag är egentligen på ett sätt glad att jag inte lyckades kasta ur mig något elakt själv. Jag tycker ju att man inte ska ge elaka passningar till någon överhuvudtaget så hade nog småskämts.

    Till er som tycker att hon gjorde rätt och man har all rätt att slänga hur sig elakheter: Varför? varför får man kasta elaka kommentarer efter folk? Oavsett om det gäller vikt, utseende eller vad det nu än kan vara?
    Vad ger det er egentligen att vara elak? eller att se någon annan vara det?

    Till er som undrar/tror att tråden är ett skämt: Tyvärr inte, och det har ju dessutom kommit fram att fler här i tråden råkat ut för liknande.
    Men om man är överviktig kan man ju köpa morötter och gurka och göra stavar av dem ist? Jag hade inte köpt godis iaf..
  • Anonym
    Anonym (Sandra) skrev 2012-01-11 19:46:41 följande:
    Men du, verkligen? Snacka om att dra alla över en kam.
    Men vaddå?? Tjock eller inte tjock. Sen finns det för smala och de som är lagom. Är man tjock borde man äta morötter o gurka ist för godis. Inför Tjockisskatt i Sverige! Jag är så himla trött på att stå bakom alla tjockisar på ICA o se vad de handlar o sen gnälla över alla magproblem. Sen ska vi skattebetalare betala för alla deras magoperationer...
  • Anonym
    Mamsis skrev 2012-01-11 20:05:46 följande:
    Bra medan vi ändå är igång bör alla rökare få betala hela summan av vad det kostar att gå til lläkaren utan subventioner. JAG vill inte betala för att andra inte bara förstör sig själva utan dessutom tvinga mig inandas deras äckliga rök för att de sitter på sina balkonger eller står ute och förpestar luften. Inser du inte hur dum du låter?
    Jag förstår hur du tänker, men vi får iaf betala tobaksskatten som är sjukt mkt högre än momsen på mat!!
  • Anonym

    Men vad falls? Hur kan man göra så? Vilken fruktansvärt oförskämd idiot!

  • Anonym
    Mamsis skrev 2012-01-11 20:38:22 följande:
    Och? Sluta rök då. Att röka är inte livsnödvändigt, mat är det. Dock äter en del för mycket, det nekar jag inte till. Men om någon äter för mycket mat så påverkas jag bara indirekt av det, via skatten. JAG får inte dålig hälsa av det men det kan jag få av äcklig rök.
    Ja och sluta ät godis, chips o bearneise sås..
  • Anonym
    Anonym (Jenny) skrev 2012-01-11 20:34:14 följande:
    Jag har inte ätit smågodis på en sisådär 5 år och min sista chipspåse är snart 2 år sen. Så vad då att en tjockis inte kan hålla sig.
    Är du tjock? Isf kanske du kan sluta äta annat med mkt fett o kalorier i sig.. o typ pasta o sånt. Jag kan lära dig allt om du vill :)
  • Anonym

    Tycker med att den där personen inte hade rätt att kommentera dina inköp...du bad väl inte om hennes råd? Trodde hon att hon var nån slags matguru eller hälsocoach? Hon hade säkert själv velat ha en påse godis och blev avis på att du köpte en;) Jösses vilka människor det finns...att man aldrig upphör att förvånas egentligen. Varför lägga sig i andras liv på det sättet? 

  • Anonym
    Anonym (Jenny) skrev 2012-01-12 07:23:40 följande:
    Med tanke på att jag nu gått ner 17 kg de senaste året tror jag nog att jag vet mer än väl. Men det är det du vet inte vilken "tjockis" som faktiskt gör något åt sin vikt och vem som inte gör det. Oavsett förtjänar ingen elaka kommentarer.
    Instämmer. Det är obildat och obegåvat att ge medmänniskor elaka kommentarer. De som gör det är med största sannolikhet störda på ett eller annat sätt men det är väl en klen tröst för den som blir utsatt.
Svar på tråden Vad f*n har någon med att göra vad som ligger i min korg?