• faceprimer

    fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Nu är det dags att starta en fortsättningstråd för bebisarna från: "Vi som väntar marsbebis 2012 "
    trots att det "bara" är januari just nu, så har bebisar velat titta ut lite tidigare.
    Vi håller tummar och tår allt allting kommer gå fortsatt bra för er!
      
    Allt eftersom tiden går kommer denna tråd fyllas på med våra "marsbebisar" och här kan vi prata om våra små, om tiden efter föslossning, lägga ut bilder, diskutera, stötta... Ja, i princip samma funktion som förra tråden alltså

    och vi säger VÄLKOMMNA TILL VÄRLDEN alla bebisar!
    Ni är efterlängtade!  

    _____________________________________________________
    Prat-tråden:www.familjeliv.se/Forum-11-228/m59819696.html
    Bild-tråden: www.familjeliv.se/Forum-2-113/m59946875.html 
         


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • Svar på tråden fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)
  • faceprimer

    och självklart, grattis till er som fått. Har skrivit det i andra tråden men skriver det här också

    Carla, så himla fin hon är! och jättefint namn!  


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • oDitAo

    Grattis igen till alla små underverk! så fina. Känns dock som en evighet innan våran ska komma...


    Charlie 091214 Bebis 120328
  • Mamma AnnieE

    Ja grattis till alla er som fått era underbara söta barn.

    Känns som en evighet innan vår kommer... 


    Annie mamma till Joakim-02 & Viktor-05 BF 120306
  • Scorpio

    Hej på er! :)
    Nu har vi äntligen flyttat till vårt hus! :D tyvärr funkar typ inte internet här märkte vi :S så jag kan inte surfa så mkt nu ;(

    Enja blev av med sonden i fredags iaf så nu helammar jag henne och vikten går uppåt fortfarande :) dock kräks hon heela tiden!
    3080 g vägde hon igår :)

    Jag har haft ont i magen några dagar nu, känns som förvärkar!! :( och är öm mellan benen, känns som ett blåmärke typ... Bokade tid för återkontroll idag så jag frågade BM om smärtan, och hon trodde det var mens på G! :/ avslaget har ju knappt gått över, typiskt! Har ni nå sånna känningar?

  • Stinis83

    Scorpio, vad härligt med huset och att sonden är borta :) Kan Enja ha reflux kanske eftersom hon kräks så mycket?

    Jag kan inte svara på det ömma mellan benen eftersom jag fick en så rejäl skada, men däremot fick jag värkar när mensen kom tillbaka :( Jag tror dock att det var efter typ 4 mån. Men den kan komma tillbaka snabbt.

  • Scorpio

    Vad är reflux? De på neo sa att det hade nog med magmunnen att göra, men det kanske är samma sak? :) tycker så synd om henne när hon kämpar på och suger så himla bra nu, så kommer det upp på engång...

    Ok, det är säkert ägglossning eller nåt som gör så här himla ont!! Jag har ju ätit piller i 10 år innan Enja blev till på första försöket, så jag vet inte hur ÄL känns, inte heller riktig mensvärk. Minns dock att före jag plussade (när vi trodde jag var gravid) så hade jag skitont i magen några dagar och det gjorde jätteont vid sex. Jag blev gravid strax efter det så det kanske var ÄL då som kändes!

  • Stinis83

    Ja jag tror att reflux är att magmunnen inte stänger sig som den ska. Vad säger de om det på neo? Jag har för mig att det kan gå över. Hoppas det för er skull iaf :)

    Ja det kan nog vara ägglossningen du känner. Jag fick mina värkar strax innan mensen började, de höll på en hel natt och gjorde så ont så jag fick andas mig igenom dem. Till slut ringde jag min svägerska i panik (hon är obstetriker) och frågade vad som hände. Och hon sa att det kan bli så när man fått barn. Jag ringde bm illa kvickt och bad om recept på p-piller och då blev det bättre :)

  • Stronza simpatica

    Scorpio: spyr hon upp ALLT hon får i sig eller är det bara lite efterspya? Rinner det ner vid munnen eller skjuter det ut fr munnen i en stor stråle? Är det nr2 så spyr hon verkligen och då kanske du ska kolla upp det så att hon får i sig näringen hon behöver, men går hon fortf upp så borde det ju vara lugnt!

    Konstigt att din mens redan skulle vara tillbaka, men det händer ju! Min kom tillbaka efter ca 3 månader till min stora besvikelse ! Men att ha ont när man har sex pga av smärtor tycker jag inte låter normalt bara för att man har äl, så ska det inte vara!

  • Carla82

    Stinis och scorpio: Jag hade så ont så jag trodde jag skulle dö vid första mensen!!! Fick tillbaka den ganska exakt en månad efter avlaget slutat trots helamning. Låter rätt troligt att det är det som spökar. Håller i övrigt med om att det låter som reflux. Svägerskans dotter hade det och på bb sa de att det är vanligare hos prematura. Det är som sagt magmunnen som inte sluter sig helt och brukar försvinna runt året hos de allra flesta. Ger man ersättning kan man få en tjockare variant som brukar funka bättre men ammar man är det bara att fortsätta som innan. Så länge hon går upp i vikt är det ingen fara. Skönt att vara i huset och att vara av med sonden.

Svar på tråden fortsättningstråd: vi som väntar marsbebis 2012 :-)