Hur mkt mat beräknar man till buffé?
Hej
Vi ska ha buffé nästa helg med ca 25 gäster, varav 7 st är barn och jag försöker just nu mig på att beräkna hur mkt vi ska servera av allting. Så du som är duktig på det här med buffé och mat får gärna svara eller ge tips. Vi kommer att ha följande mat:
Pastasallad (hur mkt pasta ska man koka? + hur mkt sallad, tomat och majs lägga i)
Bröd (baguetter, hur många?)
Minipajer (har lagat 2-3 per/person)
Skivad rostbiff (hur mkt? 1 kg?)
Skivad skinka/kalkon (hur mkt? 1 kg?)
Salami (Hur mkt? 500 g?)
Brieost (1 hel kaka?)
Ostkex (1 pkt?)
Cocktailtomater (3 st pkt?)
Räcker detta eller bör vi ha ngt mer?
Sedan ska vi ha tårtor. Hemmagjorda med sylt, vaniljkräm och grädde och smarties/bär på färdiga bottnar. Borde 3 st bli lagom? Även småkakor till.
Tacksam för svar!