• Svar på tråden Vad ska ni äta till middag ikväll? part 8!
  • Lillhjärtat04

    Tacofläskfilé med Ris...*mums*

    Nån som ha testat denna maträtt...?

  • Fru Glad

    Nä har inte provat tacofläskfilé, vad är dé??? Hiii

    vad vi ska äta är inte klart ännu, tittade in här för att få lite idéer.

  • ebben

    köttfärsbiffar av älgfärs o ädelostsås+ potatis. idag

  • Sladdis

    Kassler varvat med rödlök, tomat och Lean Cuisine-gräslök som gratineras i ugnen.
    Ris och en sallad till det.

  • k girl

    Bered er på att bli avundsjuka.

    Förrätt: Räksoppa med smak av chili och saffran. Dryck: ett aromatiskt Riesling.
    Varmrätt: Råstekt potatis, helstekt oxfilé och svampsås (gjord på hemplockad skogssvamp, of course) med machésallad och körsbärstomater. Dryck: 2001 Domaine des Oiseaux.
    Efterrätt: Pannacotta och sockrade blåbär. Dryck: Vecchioflorio Marsala Superiore.

  • kassio

    Känns lite torftigt att skriva "potatis- och köttfärsgratäng" efter det där. Men jag gör det ändå!

  • Lillhjärtat04

    Fru Glad:

    Här är receptet...så får du avgöra om det låter gott

    1st Fläskfilé
    ½ Purjolök
    1 brk Salsa (ICAs)
    1-2påsar Cheddar dip (old elpaso.den som man blandar med möjlk)
    1msk Kinesisk Soja
    1st Lime
    1påse Tacokrydda

    GÖR SÅ HÄR:

    *Blanda soja, lime, kryddorna i en plastpåse och lägg ner rensad och skivad fläskfilé. MArinera i ca 1-2 timmar.

    *Fräs purjolöken
    Koka upp cheddar dippen

    *Lägg filén i botten på en ugnsfastform med purjolöken över.

    *Häll över cheddar dippen och klicka sedan ut salsan lite över allt.

    *In i ugen. 225 grader i 25 min. Serveras med Jasminris

    Smaklig måltid!!!

  • fenomena83

    konichiwa girl, ojdå, firas det nåt eller? Räcka ut tungan

    här blir det bara vanliga tråkiga hamburgare

  • ellumeah

    Linssoppa, med massor av ingefära mot min dumma förkylning.
    TRevlig helg!

Svar på tråden Vad ska ni äta till middag ikväll? part 8!