• Susie

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej tjejer,

    Jag beundrar er så oerhört för ert kämpandeHjärta och såklart vet jag ju att inget i världen än era komande bebisar är värt all er tid, och alla behandlingar osv!
    Så glad att jag får komma in hit och läsa hur det går för er trots att jag inte är i samma sits.....Tänker på er så ofta och vill ju såklart uppleva när lyckan slår in!

    Tjorven, skönt att ta det lungt kan jag tänka mig, det behövs nu för er verkligen. STOR KRAM!
    Curly, så glad att du kämpar vidare och snart är på gång igen!

    Förlåt om jag kanske skriver eller minns fel, har läst hela tråden och är lite trött....

    Myran Myran kära vännen, har du fått svar om dold klamydia alltså?! Det är ju helt jävla otroligt! Men såååå lycklig jag blir att se attt du fått en dunderkur med antibiotika och på väg mot en IVF snart ???!!!! Blir det i Danmark eller Sverige? Du skrev crash ivf, är det tekniken där dom hjälper till att ta bort "skalet" ? Åhhh jag är så ivrig och spänd! När blir det? Har du påbörjat behandlingen? STORA KRAMAR! 

  • Susie

    Myran, glömde skriva att jag samtidigt föstår din glädje och förväntan inför besöket i BarcelonaHjärta

  • Susie

    Åhhh vad lycklig jag blir när jag kommer in och läser!

    Curly STORT GRATTIS!!!!!! Gud så härligt! Finns ju inte ord!GravidHjärta 

    Poussin, WOW! Helt underbart! Vilken skörd!!!!Och vilken kvalitet!!! Häftigt att du fick två tillbaka! Nu håller vi tummarna stenhårt, oj vilken jobbig väntan den här omgången blir för dig kan jag tänka mej! GRATTIS!

    Myran kära vännen, Önskar och hoppas så himla mycket att det här är ert sista försök som resulterar i en liten.....Men vet ju att det inte är helt lätt för dig gumman Men vi får inte ge upp och det är bara att köra på nu och hålla tummarna! Önskar jag kunde vara med er och fika och krama om dig massor! Har du ätit något av det som Poussin tagit som infolic eller vad de olika heter? Vet att vi pratade om det för länge sen men inte hur du gjorde. ska bli så spännande att följa dig nu och gumman du är så jävla stark! Jag tycker det är underbart att du samtidigt kan se fram emot ÄD....Hur känner du inför det alternativet nu när du står i kö väl osv? Jag antar att du har funderat länge, det måste vara ett så svårt beslut......eller väldigt enkelt! MÅNGA KRAMAR till dig vännen, jag finns här och tänker på dig och önskar för allt jag kan att det går vägen nu! 

  • Susie

    En fråga bara, är ju tyvärr inte så insatt, Det där IL vad är det för något? Det verkar ju onekligen göra mirakel!

  • Susie

    Curly, Åhhhh så underbart!!! Grattis!!!!

    Myran, Sååå spännande vännen, Jag håller tummarna och tänker på dig varje dag. Allt kommer gå bra på torsdag är jag säker på! Förstår att du tycker ÄD känns skrämmande och nånting som krävs endel eftertanke. När du skrev om hur ditt värde höjts avsevärt, är det nytt AMH du tagit sen du tog det läkemedlet antar jag GUD det är ju fantastiskt! Och så är du i Barcelona också.....Är du där ang. ÄD? Snälla berätta isåfall hur det går och hur ni har det! Alla tummar inför Torsdag! Kramar!!!!

  • Susie

    Curly....Sitter med tårar i ögonen och känner bara NEJ NEJ NEJ, Livet är så fruktansvärt orättvist! Så lessen för er!
    Du är så himla stark och go och jag är säker på att ni snart blir gravida igen och att ni får en liten nästa gång. Många kramar till digHjärta 

  • Susie

    Poussin,
    GRATTIS! Helt fantastiskt! Va härligt! Så jobbigt men så lyckligt att få följa er alla här inne som kämpat och kämpar så länge mot de små. Kram till dig!

  • Susie

    Myran, Glömde fråga dig........ Är det möjligt att ni kan göra om det avbrutna försöket och då öka dosen? Är det ett alternativ innan ni går vidare till ÄD? STOR KRAM!Hjärta

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!