• woo

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej tjejer i denna tråd.
    Vill bara tipsa om att vi som nu av olika orsaker sökt oss utomland för IVF och vill/behöver veta våra värden om det är en bra cykel att göra ett försök kan göra det hos min husläkare i Sthlm för 1000:- under deras privat vård.
    Jag frågade om det var nåt dom kunde tänkas hjälpa oss tjejer med som inte längre går via Landstinget el privat i Sverige och kan få ta dessa prover under el inna behandling.
    Så nu har dom utformat att et är genomförbart för oss.

    Inboxa så får ni klinikens namn för jag vet inte om man ska skylta för mycket här så att det blr att dom/vi som mest behöver kanske inte får tider....

    Lycka till alla här! Kram

  • woo

    Hej tjejer! Frågar här med efter tips från PerWee44 är det någon som har utrogestan att sälja inser att jag köpte för få.... Håller tummarna PeeWee44 lycka till!

  • woo
    Solkattan skrev 2016-10-22 12:30:16 följande:

    woo: jag har 15 st 100 mg (halv ask) kvar ... kan skicka dig denna om du inboxar adress .. :)

    dreamz: härligt ! grattis!!


    Vad snällt jag vet inte varför men jag kan inte skicka meddelande.... :(
  • woo
    Zinfandel skrev 2016-11-07 09:05:07 följande:

    www.fertilitetsguiden.com 

    överlåtes! Den slår fortfarande alla tidigare rekord och ökar för varje månad. För den driftige finns alltså all potential Glad men framförallt bidrar den till att sprida kunskap till alla som tyvärr behöver den. Vill du hjälpa dina medsystrar så är jag tacksam om du vill ta över rodret. Det krävs varken stora kunskaper eller mycket tid men du gör en viktig insats.

    Inboka mig vid intresse (finns även en del mediciner i lagret som jag vill bli av med)


    Vill bara skicka den största kramen till dig Zin! Du är helt fantastisk och underbar önskar så jag nån gång kan få hjälpa dig på något sätt. Du har vart ovärdeligt ditt pepp ditt hejande vet ej hur många ggr du sagt sitt lugn i båten genom åren :).... Du har hjälp så många!! För att inte bli patetiskt avslutar jag med. Du är bäst! Kram WOO
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!