• MissWe

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    @MariaKojola

    Det finns ett tillskott som heter Lyprinol som sänker TNF -alfa. När man börjar en kur tar man dubbeldos en tid för att få upp värderna. Minns att jag tog fyra kapslar i början, och nu underhåller med två. Kommer dock öka igen när det börjar närma sig.

    Jag gjorde mina blodtester nu i december och då har jag ätit Lyprinol under ngr månader, hade förhållandevis låg TNF, mot vad både jag och Dimitri hade gissat (låg på 31,4). Har inte gjort ngr blodtester innan så jag kan inte med säkerhet säga att det påverkat. Samtidigt så gör jag mkt annat för att på naturlig väg stärka och balansera kroppen.

    Tips om ni ska beställa Lyprinol är att jämföra priserna på pricerunner ~ kan bli upp mot halva priset jämfört mot hälsokosten.

    Länk om Lyprinol;

    arkiv.reumatikerforbundet.org/bilagor/altbilaga/sid34.pdf

  • MissWe

    ..ska dock säga det, att jag inte på något sätt tror att det kan ersätta humira, men kanske hjälpa lite på traven. Du fattar.

    ????

  • MissWe

    Hej alla,

    Jag behöver få tag på IL dropp och undrar hur ni har gått tillväga för att få ut det här i Sverige?

    Jag har via Dimitri fått en ordination men inget EU-recept.

  • MissWe

    Hej på er,

    Ni som har blivit gravida och följt era HCG värden, hur har dom legat? Någon som varit gravid med tvillingar?

    Är själv spontant gravid, och noterade 3000 dag 19 efter befruktning och 7750 dag 21. Känns sjukt högt. Liksom magen blivit enorm.

  • MissWe
    Missne skrev 2017-02-01 22:38:39 följande:

    Nu har jag fått startdatum för syskonförsöket. Börjar med p-piller nästa vecka och beräknat ET blir i slutet på mars. Känns både spännande och lite läskigt. Även jobbigt med tanke på alla mediciner som man ska börja ta igen. Har varit såå skönt med ett helt år utan några mediciner.


    Åh, så spännande! Förstår dina känslor kring medicinerna. Det kommer säkert att gå bra.

    Stort lycka till!
  • MissWe
    Radar7 skrev 2017-02-02 18:04:31 följande:

    Hejsan alla som kämpar, och även ni som kämpat klart!

    Två frågor - kommer få ta Fragmin och Trombyl hela vägen, och läser att Omega3 inte är att rekommendera blanda då. (men samtidigt är det tydl bra för utveckling av hjärna och ögon, visserligen enl Penny inte bevisat. Svenska läkare visste inte heller. Hur gör ni?

    Om äggdonatorn är under 35 år, så blir man inte erbjuden KUB el. NIP-test. Vår donator är 27, och läkarna verkar inte tycka det är nödvändigt. Vi får isf göra test privat och det lär kosta 9.000 kr!? Hur hade ni gjort? Eller vet ni något ställe att tipsa om?

    Hälsn. Göteborg


    Hej,

    Jag har under några års tid näringsbalanserat främst med kost (Dr. Wahls Protocal), men även adderat vissa tillskott och högdoserat bl.a Omega3 (6 kapslar) och Q10 (500mg).

    Efter misslyckade IVF:er, höga värden på TNF-alfa ~ blev jag spontant gravid nu i januari. (Vilket i sig är ett litet mirakel!) Jag gissar att Lyprinol (4 tabletter) och en liter tomatjuice gjort sitt till, men kan ju inte med säkerhet veta förstås.

    Jag tar fortfarande mina vitaminer och med det min Omega3 i lika hög dos som innan. Omega3 gör blodet tunnare och det är säkert därför man inte rekommenderar det, men för att det ska bli någon större skillnad behöver man komma upp i mina doser. En underhållsdos på 2 kapslar, kan du med säkerhet ta utan att få ngr negativa effekter. Jag har valt att ta Fragmin enl Dimitris ordination men avstå Aspirin.

    Jag vill verkligen rekommendera Q10 som tillskott!

    Lycka till!!
  • MissWe
    PeeWee44 skrev 2017-02-03 07:07:03 följande:

    Helt otroligt GRAVID 1-2 veckor! Idag blev det glädjetårar. Nu är jag och väntar på att ta blodprov.


    GRATTIS!! Vilka underbara nyheter!!

    Hur ser värdena ut?

    Grattiskramar!!
  • MissWe
    supertjejen skrev 2017-02-03 13:48:14 följande:

    Det har blivit plus i tråden ser jag-grattis säger jag till alla så missar jag ingen! Vi har faktiskt också fått ett plus men det är ju så tidigt...! Har gjort äggdonation på Serum, vi är väldigt nöjda med allt.

    En fråga nu till er som tar Clexane, mina sprutor är på 40 mg, men nu när jag ska hämta ut på EU recept vill de ha det i IE, internationella enheter. Jag har bett om recept på Fragmin för att jag har sett flera här som använder det. Inte verkar samma dos finnas heller. Någon med erfarenhet om detta?


    Wow!! Stort stort grattis! Vilka härliga nyheter!
  • MissWe
    mumskastrull skrev 2017-02-04 11:19:11 följande:

    Vad är det för strikt kosthållning? Försöker se om det är något ner jag kan göra. Har också problem med spottings.

    Väntar själv på provsvaren från Dr D.. supernervös..!

    PeeWee44 - Stort grattis, håller tummar och tår!


    Min varmaste rekommendation när det gäller läkande kost är att titta på Terry Wahl och hennes kostprotokoll ~ det läker bevisligen autoimmuna sjukdomar. Läker kanske är fel ord, men tar bort de symptom sjukdomarna uppvisar.

    Hennes bok är toppen!!

    Lycka till!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!