• RobSab

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    En fundering ang dropp. Jag får ibland så det liksom strålar till i armen av droppet. Är det bra/dåligt/inget av det?
    Känslan är sådär som när man spolar rent i venen först och det kan stråla till lite fast det här är mitt i dropp-tiden liksom

  • RobSab
    trex2013 skrev 2014-10-08 09:36:09 följande:
    tack,  hur går det för dig?
    inte så bra tror jag men jag har ingenting att basera det hela på.
    mina värden har varit bra hela tiden och jag verkar svara bra på doseringar och dyl men jag känner ingenting. Å andra sidan har jag känt det som att jag var gravid vid två tillfällen innan och båda de slutade i mens långt innan testdagen.
    jag när ett försiktigt hopp samtidigt som en negativ röst i mitt huvud maler på och säger "varför skulle just du bli gravid", den här gången har rent mentalt varit den absolut jobbigaste och det hänger nog ihop med att jag inte känner någonting varken positivt eller negativt från kroppen så det är så svårt att läsa av. =/

    Har skyhögt med vita blodkroppar nu men har tagit neupogen i den här cykeln så antar att det hänger ihop med det, om det är bra eller dåligt vet jag inte. testdag på fredag, eller lördag egentligen men då har labben stängt.
  • RobSab

    Här var det testdag idag och jag var helt säker på att det skulle bli ett plus så jag slog på stort och köpte mitt första digitala graviditetstest.
    Dock stod det ett obarmhärtligt "inte gravid" på testet idag.

    Nu ska jag åka till sthlm för blodprover vilket känns högst omotiverat när man bara vill dra något gammalt över sig.

  • RobSab

    hörrni tjejer.
    Jag köpte ju clearblues digitala test igår och testade och fick ett minus.
    Var även till sthlm och lämnade prover (bland annat hcg) och har inte fått svar på hcg än (fast jag var där 07.30 och lämnade).
    Jag brukar alltid få mens 7-2 dagar INNAN td och har aldrig "gått hela tiden". Plus att jag har ganska rejält med pms hela tiden samt mycket mensvärk innan mensen kommer vilket gör att jag vet att jag inte är gravid även om jag kan ha trott det innan.
    Den här gången har jag ju dock inte fått mens, fortfarande inte fast jag idag har gått en dag över tiden.
    Jag har inga känningar av att jag ska få mens men heller inga graviditets-symtom.

    Så, efter denna långa harang undrar jag; är det någon annan som har fått/vet någon som har fått minus på clearblues digitala men ändå varit gravid? eller ska jag bara ge upp och ladda om nu?

  • RobSab

    Jag gjorde bara ett eftersom jag gjorde blodprov också. Får kanske köpa ett till test och prova imorrn :)

  • RobSab

    Ni som gjort ivf hos Dr D. Har han gjort ultraljud på er vid återförandet? Alltså så ni får se embryona som små prickar via ultraljudet när de "är på plats"?

  • RobSab

    SL: okej tack! Då oroar jag mig inte för ultraljuden :)

    Zin: då fortsätter jag invänta provsvaren. :) tack!

    Jag fattar imte priserna ang hysto. I Riga verkar det kosta 700€ eller 450€ (?)hos Dr D kostar det 1200€ stämmer de priserna?
    Vi har slut på kontot helt

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!