• myran6801

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Vilaa, du kan vara lugn. Medicinen kommer att komma som det ska.

  • myran6801

    Vilaa, det låter väl rimligt då det är medicin till er båda. Jag fick bara antibiotika till mig för 40 euro. Skall de skicka per post?

  • myran6801

    Ni vet säkert detta redan, men jag läste i en tidning om hälsa idag att soja ger samma effekt som kortison. Tänkte genast på IL såklart.

  • myran6801
    Lully Hill skrev 2013-03-21 08:41:58 följande:
    Hej vänner,
    Angla- jag är jätteledsen för er skull! Den där socialstyrelsen sätter verkligen käppar i hjulen på alla plan!  
     

    Intressant att det nu står i tidningen!! Var det någon forskning bakom? Har du kvar tidningen? Jag och THW ska ju till Kabi som tillverkar IL på möte. Kan det vara intressant att ta med artikeln?

     
    Jag läste om naturläkemedel i senaste Må Bra och där stod att soja ger effekt som kortison. Om du vill kan jag skicka dig tidningen eller maila artikeln. Inboxa mig dina uppgifter.


  • myran6801

    Snart lycklig! Så glad för din skull!!! Fortsätter hålla tummarna!

    Ego, har på eget bevåg börjat med en antibiotikakur för att ta bort ev klamydiaskit och prednisolon 2x5 mg. På ordination fr kliniken tar jag progynon för att bygga upp slemhinnan inför ÄD Fet. Kliniken vill inte befatta sig med antibiotika och kortison, de menar att mf kan bero på så mkt och att det absolut inte behöver ha med immunsystemet. Jag menar att två jätte fina embryon borde ha stannat kvar plus att jag fick nattsvettningar dagarna efter implantation. Tycker ni är tuffa tjejer som stoppar i er alla mediciner. Jag är en fegis och tycker inte det är kul men gör det. Skönt att va med er som är vana så hoppas det är ok att hänga här trots att jag inte är helt med i gänget.
    Kram på er alla!

  • myran6801

    En fråga till er som är kunniga, jag tar sedan ett par dagar kortison 2x5mg och antibiotika (dexocyclane 2x100mg) inför äd fet. Nu är jag lite orolig för jag får så himla lätt urinvägsinfektion o nu tycker jag mig känna sådana symptom. Så undrar jag om kortison kan göra så att uvi får fart?

  • myran6801

    Lully Hill, kära vän du ska se att det kommer gå bra och bara är en ofarlig cysta. Jag hade det för två år sedan. Blev jätte rädd och orolig och tiden fram tills jag fick besked att det var ofarligt minns jag som fruktansvärt jobbig. Skickar över en stor påsk kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!