• PeeWee44

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    lill111 skrev 2017-09-28 16:05:17 följande:

    Tack Peewee -  vad hade du i progesteronvärde? lycka till hos Penny nu!! Kraaaam!! 


    Två dagar innan insättning hade jag 14 och vid insättning hade jag bara 4. Men det är inte samma mätvärden som här. Hoppas vi kan köpa progesteronsprutor av Serum när vi är där.

    Kram kram
  • PeeWee44
    Ariellan skrev 2017-10-05 17:58:54 följande:

    Men är det någon som har någon information om det finns någon chans att embryot kan stanna kvar nu när jag redan haft en immunattack igår och idag plus att jag har höga lymfocyter... Tar ju droppet imorgon men det är 40 mil enkel resa för mig... och om det ändå är kört så är det ju skönt att slippa åka dit.

    Alltså är det någon som lyckats behålla embryot med höga lymfocyter och immunattack? :)


    Vilken dag är du på? Min förra insättning fick jag plus på dag åtta tog ett dropp men det var försent. Fick en svettatck 3 1/2 dag efter insättning. Då trodde dr d att det hade släppt vid den attacken. När jag testade dag 12 var Hcg ej mätbart.
  • PeeWee44
    supertjejen skrev 2017-10-06 21:26:51 följande:

    Hej alla! Jag har gått hos Serum men nu varit tvungen att ge mig. Vill bli av med medicin, trodde inte jag hade så mycket men där ser man vad mycket det är... skicka PM till mig om intresse finns. Lycka till alla som kämpar! Jag har

    Pregnyl

    Neupogen/Nivestim

    Serrapeptase

    Fragmin

    Trombyl

    Celebrex/Celecoxib

    Prednisolon 5 mg

    Clexane

    Folsyra 5 mg

    Cyclacur

    Prontogest

    Sprutor + gröna nålar

    ILdropp+ koksaltlösning


    Skickat pm. Är intresserad av medicinen. Kram
  • PeeWee44
    UndrandeSökare skrev 2017-10-11 16:00:11 följande:

    Hur många försök tog det innan ni lyckades? Gjorde ni ivf eller ÄD?

    Vi har varit hos Dr D för utredning, men missfall även med hans behandling. Åkte då till AvaRiga för sperm dna fragmentationstest och sen dubbeldonation, men missfall ändå. Funderar på att vända mig till Serum.

    Haft 6 missfall totalt nu.


    Skickar pm till dig.
  • PeeWee44
    UndrandeSökare skrev 2017-10-13 19:03:56 följande:

    Zwillinge- Jag kan inte se att det står något om de testat för dnafel eller fragmentering på pappret....

    Köp en flyg eller båtbiljett till mannen så han kan testa sperman på tex AvaRiga istället, ni får provsvaret inom 24 timmar efter han lämnat det. Det kostar ca 1000 svenska kronor och då får ni med 100% säkerhet veta hur det står till med spermierna.

    De har en svensk hemsida och jag tror man endast kan resa dit för spermatestet utan att förbinda sig för något annat.


    Jag tror att man bara kan åka till AvaRiga för dnafragmentering på spermierna. Har för mig att jag läst om någon annan som gjort det.
  • PeeWee44
    Ariellan skrev 2017-10-24 15:55:56 följande:

    Pratat med Dr D nu, trevlig och lätt att förstå!

    Han tror på ett känsligt immunförsvar men samtidigt att min kropp reagerar på min sambos sperma.

    Har han sagt nåt sånt till någon av er?


    Hej, han har samma teori om oss. Har inte lyckats än med hans hjälp på 4 insättningar, så vi åker till Serum på onsdag för hysto och prata lite annat. Har du kollat dina hormoner? Sista insättningen hade jag väldigt lågt progesteron. Kram
  • PeeWee44
    Ariellan skrev 2017-10-24 16:54:50 följande:

    Jasså. Vad har du för symtom? Och vad för behandling har Dr D givit?

    Läst lite om LIT-behandlingar...

    Nej har inte kollat mina hormoner. Vi försöker just nu naturligt...


    Vi ska även göra en LIT hos Serum men är inte så duktig på det. :)

    Jag har gjort äd hos d och fått neupogen, kortison, trombyl, fragmin och il. Inte lyckats än men hade som sagt väldigt lågt progesteron. Har även börjat med levaxin då TSH låg högt i somras.

    Första äd hos d fick jag en otrolig attack mot insättningen, det var som att det var en fight i bröstet på mig kan inte beskriva på annat sätt, fick il och kände hur kroppen lugnade ner sig.

    Med Neupogen

    På dag 3 efter insättning har jag fått en svag reaktion med svettatck i 30 sekunder då fick jag plus men kroppen hade redan attackerat embryona och det släppte.
  • PeeWee44
    melina77 skrev 2017-10-25 16:21:00 följande:

    Är det någon annan som fått vänta "länge" på vissa provsvar tagna på werlabs? Jag tog FBC på måndag em och fick mina första resultat igår kväll men leukocyter och neutrofila har jag ännu inte fått så de är antagligen höga. Skriver werlabs läkare kanske utlåtande endast på kvällarna?


    Du kan maila till werlabs och be att dom mailar resultatet till dig. Dom vill ha en kopia på id kort så brukar man få mailet ganska snabbt. Lycka till.
  • PeeWee44
    finee skrev 2017-10-26 10:22:35 följande:

    Är det någon som fått typ lite magkatarr under ruvningen? Kan det höra ihop med kortison+trombyl? Hade jätteont igår kväll när jag hade gått och lagt mig. Kom superplötsligt med ont högt upp i magen (typ solarplexus) och så började jag må illa så jag spydde. Kändes värre när jag låg ned, så jag satt upp i sängen ett bra tag. Det gick över efter en stund och imorse var det borta. Har dock känt mig matt och trött i kroppen. Mailade Dr D om detta. Nu på förmiddagen har jag även känt mig nästan lite öm i axlarna, och nyst två gånger, men tänker att jag bara överanalyserar allt!! Och det kanske beror på sömnbrist (fick ju störd sömn i natt) och inte på någon slags immunattack. Vaknade även i natt vid 3-tiden och kände mig varm, men det brukar jag kunna göra även då jag inte ruvar, vi kanske har för varmt i sovrummet? Mannen vaknade också och kände sig varm. Åh usch, ska jag skicka ett till mail till Dr D och beskriva läget? Skulle vara jätteglad om ni delar med er vad ni tycker jag ska göra! I måndags efter mitt FBC ordinerade han dropp till tisdagen, och sen nästa FBC till tisdag nästa vecka (31/10). Känns så långt fram!!! Har han ordinerat så ?glest? till er också under ruvningen? Proverna har i och för sig sett bra ut. Och allt det jag känner idag kan ju mycket väl beror på medicinbiverkning, sömnbrist, etc.... Vad tänker ni?


    Tycker absolut att du ska maila till D om hur det känns. Han vill veta hur man mår.
  • PeeWee44

    Så himla typiskt... Ska åka till serum och göra Hysto på torsdag. Vem deckar i världens förkylning jo jag. Är aldrig förkyld men nu är jag dunderförkyld hes så jag knappt kan prata, det positiva är att jag inte har feber. Måste maila och höra vad dom säger. :(

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!