• Snart lycklig

    Tack gulliga Lully och Holly! När han meddelat att jag kunde komma igår och jag frågade om han kunde träffa mig så sent, svarade han vara of course, I'll love to meet you. Har ni träffat ngn sådan i Sverige? Jag vet svaret...... Kram.

  • Snart lycklig

    TWH, han sa i dag på telefon att han är säker på att jag kan bli gravid. Med egna ägg behöver jag lite tur, men helt säker är han på att immunsystemet eller livmoderslemhinnan inte förhindrar en graviditet, då jag stabiliserat mitt immunsystem och inget fel på slemhinnan, tjock o treskiktad som den brukar vara. Ej heller ngt fel på livmodern enligt honom. Kan tyvärr inte säga var jag står i frågan om donation, för jag vet helt enkelt inte. Ibland tänker jag att vi kan försöka leva ett lugnt i mysigt liv, vi två. Andra gånger går jag sönder i bitar bara jag tänker tanken på att aldrig få uppleva en graviditet och få ett levande barn, som är en del av både min man och mig. Får ont i hjärtat när jag t ex tänker på en liten pojke med min mans svarta hår o gröna ögon...... Dr D är nu efter resultat hittills säker på att jag ska göra långa protokollet o maxdos 150iu Menopur. Denna gång började vi med 150 o sedan 225 nästa dag o sedan åter 150 o 225 igen, sedan bara 150 o igår o idag endast 75. Jag som i Sverige o Danmark alltid haft maxdos 450 iu.

  • Snart lycklig

    Tack söta rara TWH, Curly och Poussin!  Ja, att dt ska vara såååå svårt att bli gravid?! Poussin, intressant med TPO-ak, mitt gick ner under min förra IVF, som jag o Dr D tror var mkt nära en graviditet. Fantastiskt med en läkare i Sverige som visar intresse. Det är dags! För övrigt har jag idag haft en riktigt mysig dag. Åkte till Athen-kusten med Metro och sedan Tram. Solbadet under molnen, men såååååå varmt i dt salta vågiga vattnet. Läst en riktig tjejbok, en "feel-good-book". Om allt går bra på måndag och sedan dagarna därefter blir ET antagligen på torsdag. Jag åker nog inte hem förrän lördag/söndag. Många dagar kvar att roa mig på . Dt småregnar o åskar, äter just nu sallad o dricker ett glas vin (på "order" av Dr D) i hotellets restaurang. Kram tjejer.

  • Snart lycklig

    TWH, tack och åter tack! Det är precis vad jag önskar och behöver läsa just nu!!! Min lite synska frissa, säger att jag är som 41, vilket jag naturligtvis väljer att tro på!  Kram.

  • Snart lycklig

    Regn, helt igenmulet och åska i Athen. Det ser inte helt bra ut förrän möjligen nästa söndag. På måndag o torsdag kan det bli hyfsat bra, men det är precis mina sjukhusdagar. Det tar lite längre tid hör med både ägguttag och insättning. Så skönt att sövas under äggplock för övrigt. Bara regnet håller sig borta, ska jag ta en promenad in till Plaka. Kanske äta en god lunch o möjligen titta o kanske till o med köpa en väska. Förra gången blev dt en illgrön, kanske blir dt en orange denna gång. Dt är ju bra att slösa när man är fattig.... 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!