• LinneaSvea

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tråkigt att höra redan.. Man blir så deppig när den kommer...
    Jag får inte östrogenplåster av min gyn, säger att jag inte behöver det men kan man använda Viagra creme?? Är den receptbelagd?? Gjorde du hysto för att ta bort ärr?? Det kanske jag också har eftersom jag gjorde en skrapning för drygt ett år sedan. undrar om man kan skylla på det för att få igenom en sån undersökning. Tiden rinner i väg..... Kram och tack!

  • LinneaSvea

    Hej Tjejer!
    Jag har en fråga om melantonin, tror ni det går att köpa i spanien på apotek? Och vilken styrka köper ni? Tar ni en tablett på morgonen bara?? Har en kompis i Spanien nu och har snart ätit alla kosttilskott man kan förutom melantonin.

    Tack snälla för svar!

  • LinneaSvea

    Hej alla kloka! Jag har en fråga, igen som jag tror ni kan hjälpa mig med. Jag har ätit pergotime och ska förhoppningsvis få ägglossning nu i dagarna. Jag har även fått lutinus utskrivet att ta vid ett ev plus. ( vilket jag naturligtvis inte tror kommer att hända som vanligt) men nu hörde jag om en som tog det efter sin stimulering med gonal-f direkt efter ägglossning och blev gravid . Vad tror ni här inne , vågar jag också ta lutinus nu direkt efter min ÄL och vad händer i så fall med mensen? Blir den försenad så jag skjuter upp den med lutinuset eller kommer mensen igång ändå pm två veckor?? Vågar jag testa? Jag vill ju inte skjuta upp mesen heller för jag fyller44 om några veckor och vill inte förspilla massa tid?? Snälla ge mig lite råd och tips! Tack!!!

  • LinneaSvea

    Redan47, Får jag fråga varför man inte ska göra kroppen mer basisk, jag trodde det var bra? Var hos en homeopat för ett par veckor sedan som sa att jag var "sur" i kroppen och rekommenderade mig att dricka två glas ljummet vatten med bikarbonat (skitäckligt) just för att förbättra kroppens PH-värde i fertilitetssynpunkt. Var hon helt ute och cyklade?? Tacksam för svar!

  • LinneaSvea

    Snart Lycklig, När är det dags för dig att åka till Aten igen? Hinner du innan de stänger?? Själv hade jag ägglossning i söndags tyvärr hann vi bara pricka in en gång, då vi bara försöker själva och redan nu känner jag molvärk som jag alltid brukar när det inte har tagit sig. Bara att invänta mensen till nästa helg igen.... Hade hoppats på en fantastisk födelsedagspresent denna gången

  • LinneaSvea

    Tack snälla Snart Lycklig för lite pepp, det behöver jag verkligen! Jag vet att det kan mola lite. Problemet är att jag alltid får molvärk i två dagar 3-4 dagar efter ÄL och det har aldrig tagit sig de andra gångerna när värken sätter in, därav känner jag mig deppig.

    Vad härligt med Aten nästa vecka!! Hoppas verkligen det lyckas denna gång! Hur många tänker du sätta in?
    Åker du själv eller följer mannen med?

    Lycka till nu, jag håller tummarna stenhårt!!

  • LinneaSvea

    Hej igen,
    Nu har jag en fråga angående melatonin, är det något ni äter för att förbättra äggkvaliteten?


    En kompis köpte till mig i spanien precis som jag tänkte börja ta typ i kväll men de var på 1 mg, vad är den rekommenderade dosen? Någon som vet? är det 3 eller 5 mg??

    Tacksam för svar och tips!

  • LinneaSvea

    Lycka till RobSab!!
    Håller alla tummar och tår!
    Och tack snälla Snart Lycklig för infon om melatonin, ska börja ta det i kväll

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!