• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snart Lycklig - vilket fint resultat, grattis!! Och återigen - vilken härlig medkänsla och service dr D visar! Ett sant proffs! Stort lycka till m ET nu!

  • CurlyRed

    Criss - har ju skickat löpande uppdateringar m FBC och allmän tillstånd och även justerat mediciner och IL tidpunkter enligt hans löpande råd. Har mailat nu och frågat om nästa steg, men inte fått svar än. Men gissar det blir lite justeringar på medicin doser, dagar etc och så försöker vi igen.

  • CurlyRed

    TWH - jag är 38 år. Vi har försökt få barn i 5 år. Efter 4,5 års försök hade vi aldrig fått ett Plus, trots alla års hemma försök, 2 IVF och 2 frysta. Men med prednisolon, fragmin, trombyl och östrogen tabletter så plussade vi på frysta embryo (2) på nyårsafton. Blev tyvärr missfall V8, så då åkte vi till Aten, blodprover, första IL, undersökning etc. Lyckades sen bli gravida naturligt 2 cykler i rad direkt efteråt. Men missfall dessa två med. Så efter så många års misslyckanden har vi nu blivit gravida 3 gånger på 6 mån... Så visst finns det hopp! Och vi har ju verkligen hittat lösningen, vilket är en oerhörd lättnad. Men nu behöver vi fin-justera så de både fastnar ordentligt och stannar kvar hela graviditeten😉. Så vi kommer kämpa vidare! En till färsk IVF har vi kvar på landstinget (plus ev till frysen).

  • CurlyRed

    TWH - svarade nog inte helt på frågan insåg jag: vi har gjort 3 färska IVF (alla m långa protokollet) och 4 FET

  • CurlyRed

    Snart Lycklig - grattis!! Åh vad spännande! Men vad läskigt m 4 embryon - tänk om ni får trillingar eller fyrlingar...😉 det är inget som dr D diskuterar m er eller? Tänkte med tanke på att vi får tjata för att ens få 2 tillbaka här i Sverige...😉 håller tummar för er nu!!

  • CurlyRed

    Vi håller på och funderar på nästa steg. Har ju bara 1 IVF kvar på landstinget och efter förra IVF som blev vårt sämsta resultat (0 till frysen) så tyckte dr D att vi ska vänta ett tag och låta kroppen komma i balans och sen kolla TNF-alpha igen, för och se om även vi behöver Humira el dyl innan nästa IVF. Men vi funderar på att gå i Tjorvens fotspår 😉 och åka till Serum i Aten för Hystoskopi (och ev även Laparoskopi) hos Peny. Har ju tagit alla vaginala blodprover via henne och fått stort förtroende. Eftersom vi verkar ha svårt att få embryona att fästa, vore det skönt att undersöka livmodern, blodtillförsel etc. Och med 3 missfall kanske det är en del ärr som behöver tas bort med. Har mailat henne vår uppdaterade historia, så vi får se vad hon rekommenderar... Kram alla❤!

  • CurlyRed

    Ninnin - har läst en del om Munsår och Fertilitet och varför immunförsvaret triggas (vilket försvårar implantation och ökar risk för tidiga missfall). Kosten spelar stor inverkan på om det bryter ut eller inte. Man ska försöka att inte "försura" kroppen, dvs äta så mycket basiska livsmedel som möjligt (dvs mycket grönsaker och undvika socker,mjöl etc). Dvs samma som den immuno kost vi pratat om tidigare. Finns en bra hemsida där man gratis kan ladda ner lista på basiska resp sura livsmedel. Www.energiseforlife.com

  • CurlyRed

    Glömde säga att riktlinjerna är 80% basiskt och 20% surt varje dag. En tjej jag hittade på ett amerikanskt forum hade både blivit av m Munsår, infektioner och var nu gravid i 13e veckan😉. För mig tror jag detta även är orsaken till återkommande urinvägs infektioner - och varför jag nästan blivit av med dom sen jag började äta annorlunda. Så nu fick jag lite energi att ta tag i det igen😊

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!