• AnnC

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Här har jag missat massor, tråden hade trillat bort från mina favoriter så trodde det var helt dött

    Jag har iaf en smått desperat fråga, ska ta mina två sista IL påsar nu, hade beställt nya men Apoteket ringde nyss och sa att de är slut!! Inget datum på när jag kan få de. Så får lite smått panik, om jag ska fortsätta med dropp en gång i veckan som det varit hittills.
    Finns det någon som har ett lager hemma som kan tänka sig låna ut några påsar? Så fort de får in igen får ni tillbaka! Inboxa mig isf :)

  • AnnC
    pink lily skrev 2015-12-10 20:55:53 följande:

    AnnC, råkade ut för samma förra gången. Visade sig att olika apoteken har avtal med olika leverantörer. Deras leverantör hade slut, men det fick jag reda på först när jag kom för att hämta påsarna tre dagar senare. Kass.. De var hyggliga och frågade en annan leverantör som den apotekskedjan inte hade avtal med eg och den kunde leverera påsar. Jag fick betala lite mer men det var en struntsumma i sammanhanget.

    De sade också på apoteket att det fanns en Intralipid med ett annat varunummer som nog var utbytbar mot den intralipid de beställt åt mig tidigare. De bad mig(!) kolla upp om det var ok att ta den sortens intralipid istället, den fanns att få meddetsamma. Alltså pressa apoteket på dessa två möjligheter, annars be få tillbaka receptet och gå till ett annat ... Tror trex hade påsar över.kolla bakåt i tråden.


    Tack för informationen!! Då ska jag prata med dom imorgon igen och hoppas på att det löser sig...
    Men efterlysningen är ändå kvar, ifall ifall de ändå inte hinner få hem till nästa vecka. Suck jag som tyckte jag var i hyfsad god tid när jag beställde i måndags, brukar ju komma på nån dag bara!
  • AnnC
    GrukanGrace skrev 2015-12-10 23:23:16 följande:

    Kolla Apoteket hjärtat, de hämtade hem från centrallager i Hässleholm förra veckan till nig.

    Var bor du. Om det inte löser sig kan du få låna en av mig.

    Kram


    Tusen tack! Tror att det löst sig med lån av påse, ska kolla upp hjärtat :) tack!!
  • AnnC
    GrukanGrace skrev 2015-12-11 11:59:18 följande:

    Vill bara meddela att vår graviditet är på väg utför. HCG har gått ner så nu väntar vi bara på blödning och MF.

    Nu hoppas jag bara att det går bra och att vi slipper komplikationer med utomkvedshavandeskap. Ska på vul på måndag.

    Kram


    Beklagar :( vi får hoppas det är ett "vanligt" MF ändå och inte utomkveds... Men det är ju för jäkligt i vilket fall :( kram
  • AnnC
    trex2013 skrev 2015-12-11 09:17:25 följande:
    jag har hemma som du kan få låna. Kommer inte behöva dem förrän i januari. inboxa om du är intresserad! :)
    Ni är underbara här inne, tack! Nu verkar det ha löst sig ännu bättre ändå, lloyds är helt fantastiska, aldrig varit några problem och idag ringde de upp och hade fått tag på 10 påsar som de lovade ha inne på måndag. Puh!! Så himla hjälpsamma. Nu får vi hoppas tillverkningen sätter fart igen, för så här kan vi ju inte ha det, att det ska va svårt att få tag på :/
  • AnnC
    pipperoni skrev 2015-12-15 11:58:02 följande:

    Ni som tar Agnus Castus - tar ni det hela cykeln eller bara fram till ÄL? Läser så olika och Dr D sade inget om det...


    Dr D sa till mig att ta hela cykeln, men att sluta om man blir gravid.
  • AnnC
    Heystella skrev 2015-12-15 18:33:45 följande:

    Brukar inte resultatet från werlabs komma in samma dag? Tog HCG i morse men har inte hört något ännu, blir så otålig!


    När något har legat över referens så har det för mig tagit längre tid att få svar, för då ska läkare titta innan de lägger ut svaret i journalen. Om det är så borde det betyda att hcg visar att du är gravid! Du kan maila dom och be de skicka svaret till dig på mail så länge, hoppas de svarar snabbt :)
  • AnnC

    Jag fick en överraskning idag när jag hämtade mina intralipider. Innan har jag betalat 140kr styck för 100 ml påse. Idag betalade jag 166,50 för 10 st! Snacka om julafton, personalen på Apoteket var också förvånade över prisskillnaden haha. Det är ju ingen liten skillnad!! Vad betalar ni för era IL påsar här hemma?? Har jag betalt överpris innan kanske?? Är nöjd iaf ;)

  • AnnC
    Heystella skrev 2015-12-15 18:52:26 följande:
    Okej ska nog slänga iväg ett mail! :) är gravid i v 5 så hoppas verkligen på bra siffror
    Grattis! Håller tummarna att hcg stigit som det ska! :)
  • AnnC
    pink lily skrev 2015-12-15 19:49:38 följande:

    AnnC, kolla priset på FASS. Låter otroligt med nya priset, är det samma tillverkare? Stora svenska tillverkaren är Fresenius Kabi, finns ju andra. Jag fick ju erbj om utbytbar Intralipid en gång också.


    Det är exakt samma påsar som jag haft tidigare från fresenius kabi. Tycker också det låter otroligt, enl apotekspersonalen var det just 10-packen. Gick in och kollade på fass, där står det fri prissättning...
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!