• MrsHK

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    One Life: Grattis till denna viktiga milstolpe!

    PinkLily: håller tummarna att allt ska fortlöpa bra framöver! Visst är det ett mirakel när man förstår att det finns en person där inne...cute!

  • MrsHK
    mom2012 skrev 2016-03-23 21:41:03 följande:

    Låter lustigt. Han sa samma sak till mig. Medfött och ärvt problem med immunförsvar. Ett barn och därefter ökade problem. Han satte prover och direkt behandling samma dag som genomgången av testerna tog jag första il dropp. . Verkar som han ändrat strategi lite.


    Jo, han sa samma sak till mig för ett år sedan när Chicagoproverna analyserats; därav att mitt barn var i dåligt skick redan i magen och det gick som det gick..och svårt bli gravid 2a gången. Så inför kommande (och första) immunbehandling med ÄD senare under våren får vi se vad hans strategi är.


    Foreverhope, beklagar verkligen att det inte fick stanna.

  • MrsHK

    AnnC--Så dramatiskt, men Gud så skönt höra det gick bra! Numera blir jag alltid lite nervös när folk ska föda, men det finns ju en naturlig orsak till det...Är mycket glad att du slapp mer dramatik, Grattis Så härligt!

  • MrsHK

    Hej, är som vanligt inte så aktiv i tråden, men hänger med och läser; det händer så mycket, och det känns kul, grattis till er nygravida! Kan berätta att jag nu äntligen har börjat min ED behandling i Spanien med Dr Ds immunsupport; jag har precis fått beh.plan av honom. Nu ska jag börja immunmedicineringen också,  lite nervöst. Känns tryggt att få råd i detta forum. Hoppas nu på ett syskon till min lilla ängel. Styrkekramar och glädjerop till alla er därute.

  • MrsHK
    Walda skrev 2016-06-16 19:30:05 följande:

    Jag har också lite mediciner över. Intralipider, fragmin, clexane, asprin och prednisolon. Skicka till min inbox om ni är intresserade.


    Tack till er som info om överblivna mediciner. Är det flera som har ovan nämnda mediciner till övers? PM mig gärna om ni har, emottages tacksamt.
  • MrsHK

    Fantastiskt Aylak, vilken solskenhistora!


    Håller tummarna för dig, Lilly2013 och alla ni andra i forumet!

  • MrsHK

    RobSab, underbara nyheter, stort grattis! Härligt att lillkillen var stark och kämpade, det gjorde han för er skull!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!