• stumpan81

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    cice: Menar du verkligen att du ska ta emot ett ägg från din dotter???Jag vet inte om det är bara jag som mår lite illa när jag hör det. Hur tänker ni?

  • stumpan81

    criss00: TVH i den här tråden skulle ju göra en sammanställning om IL behandling, du kanske kan få de papperen av henne och visa dem för din läkare? Eller byt läkare om hon/han är omöjlig!

  • stumpan81

    Zinfandel har rätt, för övrigt tycker jag att den typen av metoder inte hör hemma i denna tråd.
    Och självklart får folk tycka och göra precis som de vill! 

  • stumpan81

    Lully: Jag tycker du ska prata med Dr D om detta, det är ju trots allt han som föreskrivit alla dessa mediciner och han borde veta om de kan ha någon inverkan. Tror han kan bättre än svenska sjukvården när det gäller immunologi.

  • stumpan81

    Jag tror att det är 100 ml jag får, och det brukar ta 2,5 timmmar. Har aldrig fått besvär, mer än att jag blir uttråkad under tiden! Tror ni att mängden är noga, det verkar som att jag får mindre än de flesta här. Dr G ordinerade ingen särskild mängd, bara att jag skulle ta IL dag 10, och sedan var 3-4 vecka vid graviditet. 

  • stumpan81

    Hmm, jag har lite förhöjda TNF-a värden, men Dr G sa aldrig något om omega 3 till mig. Han ordinerade humira, trots att värdet bara var lätt förhöjt. Tar en kapsel pharbio omega 3 forte/dag, kanske borde öka till två?

  • stumpan81

    Vad beror det på att vissa ska börja med IL vid gravidkänning, och vissa ska ha det innan ÄL?
    Skulle ju underlätta om man kunde ta det först vid plus, eftersom det är sällan man blir gravid på 1:a försöket(vi blir gravida på naturlig väg). Nu har jag fått IL inför ÄL säkert 6 ggr, utan att blivit gravid. Känns ju lite bortkastat. Kan det "lagras" på något sätt i kroppen, så att det ändå inte är förgäves?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!