• mumwannaB

    Just nu vill jag bara lägga mig under en filt o gråta. Trodde att jag skulle känna mig hoppfull efter att ha pratat med Dr D idag. Han tror def att vi kommer lyckas men jag känner det som att jag har ett berg att bestiga med alla prover som jag kommer behöva ta.


    Alla prover var bra utom TNF och CD56 som var för höga. TNF låg på 49,1 och jag kommer bli tvungen att ta om TNF-provet innan vi kan göra FET. CD19+,CD5+ var för låga. Är det möjligt att få ner ett sådant TNF-värde med IL? Det är min mardröm om jag ska behöva börja kämpa för tex Humira. Överhuvudtaget bara att betala för det. Då vet jag inte om jag orkar mer.

    Sorry, för deppinlägg...

  • mumwannaB
    Zinfandel skrev 2013-04-25 15:00:57 följande:
    Skit också Skrikandes Jag lyckades inte få ner mitt lika höga värde med IL men eftersom Dr D sagt det både till dig, mig och fler här inne så måste det funka ibland. Flera IL + Hög dos Pred kan funka. Ta bort gluten, drick tomatjuice, höj Omega 3 och motionera, värt att prova!
    Tack för tipsen Zin!
  • mumwannaB

    Dr D sa ngt intressant idag. Han ville att jag skulle dricka mycket apelsinjuice o ta extra vitamin C för att han sett att det kan lugna immunförsvaret. Vi pratar ju mycket om D-vitamin här (även Dr D) men har någon annan hört att även C skulle kunna påverka?

  • mumwannaB
    april12 skrev 2013-04-25 16:34:02 följande:
    Hade uppföljningssamtal idag med Dr. D.
    Proverna från USA hade kommit. Hade också högt TNF-a på 40...
    Usch, man blir nedslagen i skorna :(

    Vad skulle du göra för att få ner TNF?
  • mumwannaB

    Tack TWH♥ Ja, visst är det bättre att veta. Känns bara lite tungt just nu men snart är kämpaglöden tillbaka. Är oerhört glad att vi gjorde det här. Alla mina grekiska blodprov var bra så jag antar att vi hade kunnat kämpa med att få testa olika saker här hemma o allt hade ändå sett så bra ut. Men i USA-proverna fanns hemligheten. Dr D var glad för sin egen skull för det var precis vad han hade "gissat" på utifrån min beskrivning av vad som sker när jag blir gravid eller tror att jag är gravid ;)

  • mumwannaB

    Jaha, så är det då min tur att sitta här o vara helt förvirrad över vad i mitt FBC som ska in var i xl-filen.

    Jag har fler värden än de som finns i xl-filen. Jag hittar inte leukocyter, trombocyter o erytrocyter på min svenska FBC däremot har jag något som heter LPK, TPK o EPK. Är det samma sak?

    Sedan har jag kvar Hb och EVF på mina svenska provsvar. Ska de inte in i filen?

    Har ni skrivit refvärdet i samma kolumn eller gjort en ny för det? 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!