• Cathy

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Intressant video om Q10 och andra antioxidanter såsom liponsyra.

  • Cathy

    Linnea; här beställer jag Q10 www.verkkoapteekki.fi/product_info.php/products_id/40359/language/en. Jag tar en liponsyra/dag.

    Ananda; mest fattat det där av andras upplägg. Hann själv ta många dropp innan så mina nk celler hann sänkas men jag är tveksam till om man har höga nk celler att de 'hinner' sänkas till befruktningen om man tar IL typ första sprutdagen. Skulle börja cykeln innan. Samma sak med prednisolon.

  • Cathy

    Snart lycklig; åh vilka fantastiska nyheter!!!! Tänk att du efter allt ditt kämpande/åkande till Aten till slut fick ett fett plus!! Jag är obeskrivligt glad och lycklig för din skull! Sitter och gråter glädjetårar för dig här i soffan under dessa småtimmar då jag inte kan sova. Hoppas allt går bra nu stor stor kram

  • Cathy

    Snart lycklig; åh vilken fin hcg stegring!! Jag hade inte själv nåt i närheten av det där med ett så det låter lovande Åh, hoppas så för dig och dina små!! Kram kram

  • Cathy

    Zwillinge; japp, 253 betyder nog gravid! Ta ett till hcg på måndag så att du ser att värdet fördubblas normalt men det där verkar ju bra! Grattis!!

  • Cathy

    Snart lycklig; åh nej vet precis hur lite man kan röra på sig med akut ryggskott! (Haft det själv). Jag tror inte det påverkar din graviditet och du tar ju fragmin? Försök att återhämta dig utan kiropraktor först, om det bara går. Jag har en jag går till som behandlar gravida, inboxa mig om du vill kontakta henne. Kanske ändå värt att ta ett extra dropp om du även fått förkylning? Stor kram och krya på dig!

  • Cathy

    Katt; DHEA borde höja östrogennivån inte sänka...Du har kanske bara en dålig månad och nästa är värdet högre? Annars kan man alltid ta progynon (östrogen) efter äl..har du mätt prolaktinet? Förhöjt prolaktin sänker samtliga hormoner (förutom DHEA).

  • Cathy

    Men åh vad allt är det som händer här!!! Nej va tråkigt att höra om era blödningar, Zwillinge och Snart lycklig Hoppas din blödning avtagit nu Zwillinge? Och Snart lycklig - gud vet inte vad jag ska säga om allt drama! Usch fy vilken känsla du måste ha haft när du åkte till VUL imorse...blödning och klumpar...vilken tur hon hade tid idag! Och tänk att alla tre embryon fäst! Helt otroligt och bara av den anledningen så måste du ha turen med dig nu och snart få njuta av graviditeten i lugn och ro! Stor kram!

  • Cathy

    Skönt att höra att ni mår lite bättre nu, SL och Zwillinge (Z: hoppas blödningen håller sig borta också!). SL, jag förstår att du har en massa tankar just nu, om hur många det ska bli och hur du klarar av dem (och graviditeten med tre osv) men försök ta en dag i taget. Och nu hoppas till att börja med på ett fint VUL på måndag Stor kram på er båda kämpare!

  • Cathy

    Babywish; jag tog IL till v36, kortison började jag trappa ner i v28 och fragmin/trombyl t om dagen innan FL. Jag trodde att mitt immunförsvar skulle lugna sig men det gjorde det inte...

    SL; låter bättre med brunt, inte mer rött iaf. Tog du nytt IL idag?

    Zwillinge; kan det vara molvärk du känner, som känns som mensvärk? Jag minns att jag kunde ha värk på bara ena sidan. Hoppas allt är bra.

    Kram på er alla och trevlig helg!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!