• PeeWee44

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Missne skrev 2017-01-26 23:12:23 följande:

    Idag har jag haft Skypemöte med Dimitri om mitt syskonförsök. Han tycker att jag ska ta om Chikagoproverna (+ de andra proverna som han tar) eftersom immunsystemet troligen ändrat sig efter graviditeten (jag har t ex blivit stel i fötter och händer efter jag sovit eller varit stillasittande länge). För att jag ska slippa åka till Grekland för att ta proverna så har han skickat instruktioner på vilka prover jag ska ta och hur jag ska skicka dem med FedEx etc. Funderar nu på var man kan vända sig för provtagningen? Någon annan som tagit proverna här i Sverige?Har ni i så fall tips på var man kan göra det. Behöver även hjälp med att översätta hans lista med prover till svenska benämningar (en del fattar jag men inte alla). Någon som kan hjälpa till?


    Det var fullt hus hos honom idag också när jag var där för blodprov. Denna gång är kroppen lugn och inget il-dropp mer än när jag fick mens. Min kropp svarade lite dåligt på neupogen så det var därför jag fick öka dosen.

    Var bor du? Bor du i Stockholm så hör med Marie på fertilitetplus.

    Lycka till med provet.
  • PeeWee44
    mumskastrull skrev 2017-01-29 09:19:49 följande:

    Hej!

    Nu är jag i Aten :). Har träff med Dr på måndag. Vi åker tillbaka till Sverige på tisdag morgon, därför tänkte jag börja inhandla medicin nu. Har inte fått någon lista av Dr D på grekiska ännu, men tror ni att Apoteken förstår om man säger "IL"?

    Förutom bra promenadskor, är det någon som har något tips i medicinletandet?


    Intralapid 250ml har jag köpt på eu-recept i Sverige från dr D för att slippa släpa, fragmin har jag också köpt här hemma. Det du inte kan få tag på i Sverige är Utrogest 200mg.

    Vi missade varandra precis. Gjorde insättning hos honom i torsdags och kom hem igår. Lycka till! Kram
  • PeeWee44
    MissWe skrev 2017-01-31 13:53:56 följande:

    Hej alla,

    Jag behöver få tag på IL dropp och undrar hur ni har gått tillväga för att få ut det här i Sverige?

    Jag har via Dimitri fått en ordination men inget EU-recept.


    Maila dr D och säg att du behöver ett eu-recept. Skriv ut i färg. Jag har hämtat ut IL på gamla hemliga apoteket utan problem. Dom ligger med 10 påsar i varje kartong.

    Lycka till!
  • PeeWee44
    lill111 skrev 2017-02-03 13:11:04 följande:

    Åhhhhhj, Grattis peewee!!!! Jag blir såååååå glad!!! Underbara nyheter!! Visste att ni tillsammans med dr D skulle lyckas!!! Stoor varm kram från oss här!!!


    Tusen tack!!! Hur går det för er? Hur mår du?

    Kramar
  • PeeWee44

    Nu är jag på väg till Marie på fertilitetplus, fick från dr D att det är en imunattck på gång. Måste ta dropp snarast. Håller tummarna för att det ska gå bra. Hcg var 25 igår på dag åtta. Nytt på måndag.

  • PeeWee44
    MissWe skrev 2017-02-03 21:40:11 följande:

    Hej,

    Jag har under några års tid näringsbalanserat främst med kost (Dr. Wahls Protocal), men även adderat vissa tillskott och högdoserat bl.a Omega3 (6 kapslar) och Q10 (500mg).

    Efter misslyckade IVF:er, höga värden på TNF-alfa ~ blev jag spontant gravid nu i januari. (Vilket i sig är ett litet mirakel!) Jag gissar att Lyprinol (4 tabletter) och en liter tomatjuice gjort sitt till, men kan ju inte med säkerhet veta förstås.

    Jag tar fortfarande mina vitaminer och med det min Omega3 i lika hög dos som innan. Omega3 gör blodet tunnare och det är säkert därför man inte rekommenderar det, men för att det ska bli någon större skillnad behöver man komma upp i mina doser. En underhållsdos på 2 kapslar, kan du med säkerhet ta utan att få ngr negativa effekter. Jag har valt att ta Fragmin enl Dimitris ordination men avstå Aspirin.

    Jag vill verkligen rekommendera Q10 som tillskott!

    Lycka till!!


    Grattis!!! Nu håller vi tummarna för att allt ska gå bra. Häftigt att du blivit spontangravid. Har mannen också gjort något för sperman?
  • PeeWee44

    Det var inte länge man fick vara glad för att det äntligen fäste. Hcg <2 idag. Hoppas verkligen att jag kan få min man att vilja fortsätta nu när vi fick ett kortvarigt +. Fan att kroppen ska motarbeta mina embryon.

  • PeeWee44
    MissWe skrev 2017-02-08 15:24:54 följande:

    Var på VUL idag, och såg två fostersäckar men bara en liten krabat med ett litet pickande hjärta. Läkaren vågade inte utesluta om "den andra" avstannat, eller fortfarande var i livet utan behöver undersöka igen nästa fredag - känns som en evighet dit!!

    Blev både glad och ledsen, men framförallt orolig.

    Först längtar man ihjäl sig efter ett plus, sedan är det våndor av oro av alla möjliga och omöjliga skäl. Måtte allt vara bra där inne!!


    Håller tummarna för att ni kommer att se ett till hjärta nästa vecka.
  • PeeWee44
    quintana7 skrev 2017-02-10 07:13:32 följande:

    Har glädjen att meddela att en bebis föddes denna vecka med hjälp av Dr Dimitris immunsupport! Behåll hoppet och stort lycka till, det kan verkligen gå vägen! Är så glad och tacksam för denna tråd!!! Stor kram till alla kämpar och informationsspridare!


    Grattis! Du ger oss hopp! Kram
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!