Inlägg från: Lillsolan |Visa alla inlägg
  • Lillsolan

    Stockholmare med BF i September

    Hoppas in i denna istället för en som jag skrev ( orkar ändå inte underhålla tråden hah)

    Jag väntar första barnet med min sambo, har BF den 8 september än så länge. Ska på inskrivning på Mama mia, östermalm den 30 januari..det är ju första gången så vet inte alls vad som händer då.

    Bor vid östermalm  med killen och hunden, är 23 år =)

  • Lillsolan

    Hur mår ni annars då?

    Jag har själv inte mycket symptom tycker jag, men ändå några som gör mig lugn, blir rejält uppsvälld på kvällarna när man ätit och vart igång en heldag, vilket är ngt som är nytt för mig. Fått en hungerkänsla som jag Inte känner igenom från någonstans, är i princip hungrig hela tiden. ömmande bröst som dessutom blivit mörkare och man ser blodådrorna rätt så tydligt, Lite trött men inte extremt som vissa verkar vara. Har ingen illamående än och det är jga glad för :) är i v 7 (6+5)

  • Lillsolan

    Missfall är inte det som jag heller oroar mig för, det kan jag inte göra ngt åt. däremot skulle jag bli riktigt ledsen om det visar sig att graviditeten fortskrider fast med sjuk bebis, eller med kromosomavvikelser osv..det är jag orolig för. Jag är ju inte heller i några riktigt riskgrupper (23 år) men är ändå orolig för det.

    håller med om att tvillingar skulle varit ngt extra!

  • Lillsolan

    Kommer på nya symptom , är törstig mer nu, men det kan även ha o göra med att jag har förhöjd kroppstemp.. är iaf varm mer eller mindre hela tiden och det är även ngt nytt ! hård i magen också.....=(

  • Lillsolan

    dricker säker 2 liter om dagen och det skulle varit en ansträning och göra det förut..kissnödig oftare är ju ett resultat av det också

Svar på tråden Stockholmare med BF i September