Inlägg från: millabilla |Visa alla inlägg
  • millabilla

    Stockholmare med BF i September

    Hej tjejer! Hoppar in här jag med om det går bra?! :)

    Väntar andra barnet, är 23 år och bor i Sollentuna (nära dig Granen ;). Har en tjej född -10 som alltså fyller 2 år idag!

    Fick missfall den 18 december, blev gravid direkt igen och är nu i vecka 4+0. Lite tidigt att ropa hej kanske, men testade starkt positivt för 2 dagar sedan :)

    Känner förvånansvärt mycket för att vara så tidigt, inte alls som grav med dottern. Illamåendet har smugit sig på om kvällarna sedan i måndags, är helt hysteriskt trött och har molvärk till o från. Just det, och halsbränna ibland efter middagen. Tycker det är väl tidigt att må illa men tröttheten känner jag igen.

    Hur mår ni andra?

  • millabilla
    torbellino skrev 2012-01-19 23:37:46 följande:
    En till Stockholmare här , bor i Farsta och har BF 16/9 (vecka 6 nu). Är 29 år, första barnet för mig och mannen så vi är lite chockade, vet inte alls så mycket om vad vi har framför oss men vi är jätteglada. 

    Mår lite illa men inte så att det blir jobbigt direkt, brösten ömmar, är yr, trött och så har det blivit sjukt mycket jobbigare att springa, något jag annars gör ganska mycket utan några större problem. Har också svårt att sova men det kan också ha att göra med att jag sitter hemma hela dagarna och skriver på mitt examenarbete så min dygnsrytm är lite åt skogen. Har också börjat behöva nattäta ibland vilket jag aldrig brukar göra, men blir jättehungrig och kan inte sova om jag inte äter lite. 

     



    Välkommen torbellino! Det ni har framför er är det absolut mest omtumlande, svåraste, läskigaste, roligaste och BÄSTA i världen - föräldraskapet :D

    (utgående från att allting går bra under graviditeten, men varför tänka i negativa banor?)
  • millabilla

    Välkommen Qliana! Håller alla mina tummar och tår för att allt går bra på gyn!

  • millabilla

    Just det Granis, jag har också BF runt 26 september! ;)

  • millabilla
    torbellino skrev 2012-01-20 15:31:46 följande:
    Jag vet inte om det är inskrivning men jag ska till barnmorskan i Farsta den 30/1. Det kanske bara blir hälsosamtal? Hon förklarade inte så mycket och jag visste inte hur det fungerar. Jag kommer att vara v. 8 då (7+0). 



    Hos oss brukar inskrivningen ske runt vecka 10, men ibland kan de skriva in tidigare...
  • millabilla

    Ja, jag har en lätt molvärk lite hela tiden. Och har för övrigt känt mig rätt ogravid idag, trist. Det börjar spöka i mitt huvud såklart men minns att jag kände såhär med dottern också.

  • millabilla

    Har 2-årskalas för dottern. Känner ingenting; ingen trötthet (just nu), ingen molvärk, inget illamående, inte ens en enda gnutta konstiga känslor i kroppen. Allt är bara borta. Och det ÄR egentligen inte så konstigt att inte känna någontingni vecka 4+2 (herregud, jag är ju helt hysterisk?!) men jag är så rädd för att det blir ett till missfall eller en MA. Lugna mig någon!

  • millabilla
    Glimra2 skrev 2012-01-21 19:02:17 följande:
    Det är absolut inget konstigt att inte känna någonting, jag känner inte heller så mycket och vissa dagar känner man mer och vissa mindre. Livmodern växer lite i perioder så om man inte känner så mycket en dag så betyder inte det att det är något fel.

    Men jag vet att det är svårt att sluta oroa sig, det gör jag också.

    Grattis till din dotter på 2 årsdagen min son fyller 2 år den 9/2.    



    De blir stora ;) tack! Ska komma ihåg att gratta din son när det beger sig :)

    Nä jag vet, och det är ju tidigt som f*n men jag är väldigt misstänksam nu efter mf. Fick lite välkommen halsbränna nu på kvällen som håller i sig så jag blev lite lugnare...haha.
  • millabilla

    Gooodmorgon brudar! Hur mår vi idag? Har haft en lätt halsbränna hela (!) natten, brukar aldrig ha halsbränna annars men jag förstår varför folk klagar - det gör ju ont!

    Jag är lite osäker på hur jag ska räkna vad gäller vilken vecka+dag jag är i. Om jag räknar missfallet som en mens och tar min "vanliga" cykel på 29 dagar så skulle BIM varit i måndags den 16/1 och jag skulle då vara i vecka 4+6. Nu räknade jag på en genomsnittlig cykel av det senaste halvåret och den blev på 32 dagar, vilket gjorde BIM till den 19/1 vilket även stämmer med ÄL som var exakt 2 veckor innan BIM. Då är jag i vecka 4+3. Visst borde jag väl räkna med den här senare?

    (Fan vad jag ska vara omständig...)

  • millabilla

    Ja, hade ägglossning igen 18 dagar efter mf. Det är delvis därför jag nojjar, har sett statistik på att om man blir gravid direkt är risken större för ett nytt mf. Återstår att se antar jag...

Svar på tråden Stockholmare med BF i September