• Qliana

    Stockholmare med BF i September

    Hoppar in även om jag inte är så aktiv just nu pga illamående och magsmärtor.

    Har BF runt 4-7 september beroende på hur man räknar.

    Ska tillbaka till gynakuten nästa fredag och se att allt är okej med tanke på smärtorna och att de inte såg ett hjärta slå 6+ vilket i och för sig inte alltid gör. Men jag försöker ta det med ro då jag inte kan göra något åt det.

    Bor i Tullinge.

  • Qliana

    Mår så dåligt. Illamående, ont, trött. Det värsta är att jag mår illa av färger. Kan inte titta på vardagsrums gardiner/mattan utan att safterna rinner till. Idag ångrar jag att jag ville bli gravid. Vill att det ska gå över. Är helt handikappad och kan inte göra något här hemma.

  • Qliana

    Jag är i vecka 6+ eller 7+ alltså gått in i vecka 8 nu eller strax. Hade ägglossning 17 dec.

    Jag har köpt prostafen men det står att man blir dåsig och inte bör köra bil...

    Jag reagerar också på lukter. Kaffe, lök, parfym, kroppslukt och en massa mer tyvärr.

    Vitt bröd, salt, vatten är det dom fungerar bäst just nu.

  • Qliana

    Här kämpar vi också med illamående. Igår lipade jag och ville inte alls vara gravid. Började äta åksjuketabletter igår. Det hjälper lite grann. Har även beställt seaband.

    Imorgon får jag veta om den här graviditeten fortskrider som den ska.

    Idag har jag tagit ledigt från jobbet och ligger platt i sängen.

  • Qliana

    Hej allihop!
    Äntligen mår jag bättre och känner att jag är redo att hänga lite i tråden.
    Ang svullnad och mage så känner jag mig smällfet! Tredje barnet...7 graviditeten. Mina fyra missfall kom omkring v 6-8 och ett i v 10 så de ska väl inte påverka magen nämnvärt, men jag är jättestor! Nu när jag mår bättre så måste jag verkligen börja röra mig. Har i stort sett legat i 3 veckor.

    Är det någon mer än jag som funderar på om det verkligen kan vara sant att man är gravid? Trots att jag såg hjärtat v 9 så känner jag mig skengravid.

  • Qliana

    Little My: det stämmer att jag mådde illa av färger. Och en del annat. Alla lukter i stort sett och mina blå gardiner och de blå ljusen... Fick plocka bort dem. Kaffelukt, parfymer, tvättmedel, rengöringsmedel funkar fortfarande inte. Men jag mår bättre helt klart.

    Glimra: jag vet hur du har det med magen. Själv har jag lånat lite kläder av min syster, men jag måste verkligen köpa lite nytt. Redan vid första graviditeten såg folk tidigt. Detta är tredje ( nja, med missfall 7:e) graviditeten och naveln håller på att ploppa ut.

    Längtar (?) till den 28:e då vi ska göra KUB. Känner mig dock livrädd att fostret ska vara dött.

  • Qliana

    Jag har också svårt att ta tabletter pga känslighet. Av citodon blev jag helt svimfärdig och illamående av. Men prostafen tog jag när det var som värst. Blev väldigt trött....

    Jag bor i Tullinge. Någon annan åt det här hållet?

Svar på tråden Stockholmare med BF i September