Rotfrukter i ugn + vad?
Fredagsgott planeras! Och jag skulle vilja göra något med rotfrukter i ugn... Kom gärna med förslag på lämplig rotfruktsblandning och vad ni skulle äta till!
Fredagsgott planeras! Och jag skulle vilja göra något med rotfrukter i ugn... Kom gärna med förslag på lämplig rotfruktsblandning och vad ni skulle äta till!
filé av ngt slag - kykling, fläsk eller laxfile!
sen brukar vi blanda i lite rucculasallad när vi tar rotsakerna ur ugnen.
Potatis, morötter, palsternacka, rödlök, fänkål och paprika. Lägg i de tre sista ingredienserna efter halva tiden.
Gott med fetaost fylld kyckling, lindad i bacon och tzatziki till :)
Här kör vi bara med morötter o potatis med salt, peppar o timjan på.
Serveras oftast med hemmagjorda pannbiffar o en kall sås gjord på yoghurt+lite fil+ kryddor
Låter mums allting ... :)
Sötpotatis, palsternacka, potatis, morötter, kålrot, rotselleri.... Rödlök, purjolök el gul lök är oxå gott. Och klickar av pressad vitlök! Den blir som frasiga klickar på rotsakerna! Och ruccola är jättegott att blanda i efteråt, lika som lite mandlar och nötter!!!
Och olivolja efter du tagit ut det hela! Mums!!!!!!
Olivolja som är så mumsigt
Jag brukar göra en getost kräm med crème fraîche (och getost då) eller om jag är lat så köper jag Erik lallerstedts äpple curry sås, den passar till allt!