Inlägg från: Mrs Mountainstream |Visa alla inlägg
  • Mrs Mountainstream

    Vi som nyligen förlorat våra änglar

    Hej alla, trodde aldrig jag skulle behöva skriva i denna tråd. Men fre 25/5 hände det som inte fick hända. Jag fick en plötslig infektion mellan livmodern och fosterhinnorna och födde oväntat vår son på 20 veckor. Nu planerar vi begravning istället för dop. Det hela känns ofattbart, det var vår första bebis, som var så efterlängtad. Vi gjorde tillslut en ivf för att få vår bebis, och nu är han och all hopp borta. Hur gör ni andra änglar föräldrar för att inte gå under själva? Hur hanterar man att leva efter något sådant?

  • Mrs Mountainstream

    Tack Linn077 för dina värmande ord. Jag vet ännu inte hur jag ens skall tänka på framtiden och en eventuell ny graviditet. Idag har vi varit hos begravningsbyrån och diskuterat gravsten, begravning, blommor, musik. Känner mig helt matt och slutkörd.

  • Mrs Mountainstream
    lenaniveborn skrev 2012-06-28 14:01:30 följande:
    hej jag förlorade vårat barn i vecka 30  det är ca 2 veckor sedan  och  jag fick föda fram det dött   och vi är väldigt ledsna  och det oss jättehårt  ¨ det gör ont och höra att det  händer så många   jag  lider med alla som gått igenom detta det som är så tråkigt  ha det så bra där ute  många kramar på er  

    Beklagar er stora sorg. Vet ni varför det gick som det gick? Kram på er.
Svar på tråden Vi som nyligen förlorat våra änglar