• Adora1

    Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"

    AnnaJ: Låter ju bra att Vidde somnat sådär! Du får skriva av dig så mycket du vill i tråden, det är ju därför den finns till! 
    Hoppas eksemet blir bättre nu..

    Alexe: Låter ju inte som någon mjölkallergi Glad. Agnes tog pipmugg direkt och drack utan problem, jag blev jätteförvånad för med Hedda var det en lång träningsperiod innan hon klunde dricka ur pipmugg...

    LillaPy: Håller med, svårt att klä den lilla nu i aprilvädret Obestämd...

    Hedda fick stanna henma från dagis idaf, trött igår och genom snorig idag, orkar egentligen inte ha henne hemma för hon är så extremt provocerande och jobbig nästan heeela tiden. I förrgår sparkade hon mig i huvudet (!!!!!!) när vi låg i soffan, viftade till hårt med benet så jag fick foten i huvudet. Jag hade varnat henne för att vifta sådär och sprattla med benen men hon bara flinade och sparkade till. Jävla unge, jag blev så jävla arg!!!!! Röt till ordentligt och sen gjorde hon inte om det .

    Hur gör ni när era barn sparkar/slåss?
     
  • Adora1

    "Skönt" att ni andra också har trotsproblem...

    Jennypenny:  Sån duktig kille! Hoppas det hjälper nu då med rören
    Smart att först låta honom suga på bröstet och sen byta till nappen! Agnes tar inte napp så jag har inget att byta ut bröstvårtan mot Flört . Det som hjälpt bäst mot att hon tuttar konstant på natten är att jag sover i soffan (riktigt skönt faktiskt!) och så får mannen och Agnes sova i sovrummet. Nån natt har det bara blivit en amning.

    Men nu är Agnes extremt mammig+pappig (29 veckor gammal) och skriker järnet så fort man lägger ner henne och verkar livrädd att vi ska försvinna, gissar att ni andra känner igen beteendet? Känns som Hedda också gjorde så en period närhon var runt halvåret. 

    Alexe: Jag har åderbråck på båda brösten Rynkar på näsan ..Nepp, känns inte sådär vidare sexigt.. Dessutom har jag två stora lila bristningar på vardera bröst Gråter...blä

    T inne: Hmm, "bajskorv", kanske inte så kul att bli kallad för nej ...Jag fnissade till när jag läste det, bara för att man kan hamna i såna konstiga situationer med totalt kaos när man har barn. Men jag förstår att du inte skrattade just då!

    AnnaJ: Skönt att han ligger på kurvan Solig .

    Vi ska på BVC på måndag, hoppas också ligga bra i vikt då! Hon ser iaf ut att vara prima i vikten men sist vi vägde hade det planat en del.

    janno: Skönt att han vill äta! Om du kommer på bra plockmat kan du väl tipsa här i tråden?

     

  • Adora1
    lisa73 skrev 2012-04-22 16:43:22 följande:
    Adora: Mammigt o pappigt här också. Var på släktkalas igår o första halvtimmen bara skrek Tova helt förfärad över alla "halvfrämlingar". Tova sover fortsatt mkt bättre nu i eget rum.

    Nu är det min tur att vara ensam månd-torsd. mannen ska på tjänsteresa. Har lite ångest.
    Mmm, vi var på ett litet släktkalas igår och Agnes skrek alarmhögt typ heeela tiden så vi fick åka hem efter bara en och en halv timme till allas besvikelse..Men så är det ibland!

    Förstår att du är spänd, men det kommer säkert gå jättebra! Om inte annat kommer tiden gå fort Flört..

    T inne: Hoppas mensen ger me sig innan Lalandia 
  • Adora1
    LillaPy skrev 2012-04-24 10:22:27 följande:
    Snart på väg till fotografen igen!  Har en bebis som knappt sovit och ätit lite halvtaskigt... Wish me luck :-P!
    Lycka till!!
  • Adora1

    Hehe, känner igen mig! Efter mitt matskryt har hon tuttat massor massor.. Men hon är iofs förskyld ocgh extra mammig nu så Obestämd...

    Jaha, en TREDJE tur till fotografen alltså, pust! 

  • Adora1
    Lisa: Hur går det att vara själv med barnen? Jag känner igen det där med att bebisen somnar en stund på kvällen och sen vaknar och är kanonpigg igen Obestämd..

    LillaPy: Är du också själv med barnen? Tyvärr inga tips om hur man får bebbe att sova längre på dagen, Agnes sover typ max en halvtimme i stöten... Två eller ibland tre sådana sovpass dagtid är allt vi får och det infaller inte ens på någorlunda samma tider.
    Hon somnar för natten ca kl 21 så det är ju helt okej Solig , sover till ca 07 eller 08 med två tre amningar däremellan. Känns rätt så prima med nätterna så länge hon somnar om efter amningarna och inte fnattar runt i sängen eller (värre!) är pigg och glad och vill snacka mitt i natten morr...

    T inne: Stackars med allt blödande Obestämd. Kan väl vara så de tre första månaderna med hormonspiral, p-stav och minipiller? (Ja, jag har provat alla tre och det var en hel del blödande som sedan gav med sig efter några månader,,, men f vad drygt!). Typiskt när ni ska till Lalandia också!
     
  • Adora1
    Lisa: Ja, jag känner också igen mig med att få krypa till korset och be Hedda om ursäkt när jag varit trött och bara tappat humöret...Tror alla känner igen sig men man känner sig så hemsk när det händer ...
  • Adora1
    SoligGod Helg på er alla mammor! Hoppas ni också haft lite sol i helgen. Hedda är hos farmor och farfar och jag var på loppis igår och fyndade 4 par Kavatkängor/sandaler (!) i nyskick (inga slitna sulor alls och inte snedgångna) för inga pengar alls. Löjligt nöjd är jag Skrattande.

    Vad sysslar ni andra med i helgen? Vad ska ni äta ikväll? Här blir det bakad potatis med skinkröra. Några tips om hur man får röran extra god? Tänkte ev riva ner lite vitkål och morot i den....

     
  • Adora1
    Krabbolina skrev 2012-04-29 13:47:23 följande:
    Livet rusar, jag hinner inte med, hjälp!
    Förvånad Håller med................
Svar på tråden Forts.-tråd för "Vi som precis plussat med syskon"