Inlägg från: cloudberry79 |Visa alla inlägg
  • cloudberry79

    Folk som menar väl..

    Sandrah23 skrev 2012-03-22 07:03:11 följande:
    min son föddes den 29/1. i vecka 30+3. vi fick åka hem på tidig hemgång i vecka 34 då han skött sig så bra från start o fixade sig helt utan andningshjälp från början, kunde andas helt på egen hand. han var redo i vecka 34 att få åka hem, då med sonden! en vecka senare drog han själv ut den men fixade flaskmatning o amningen galant så han behövde inte ha tillbaka den.

    jag har en treåring som fått gå på dagis hela tiden, o han har varit förkyld men lillkillen har inte blivit smittad... vår sköterska på avdelningen sade att barnen kan vara infektionskänsliga men min drabbades inte av en enda infektion varken när vi var på avdelningen eller efter att vi fått komma hem så vi har kört på som vanligt. träffat folk o varit ute med vagnen för det sa sköterskorna o läkarna att det är ingen fara, ju mer han får befinna sig bland vissa bakterier desto bättre. kanske är en enskild åsikt medtanke på att vissa barn är känsligare än andra. vi har nu varit hemma i snart en månad o det har gått galant. inga som helst problem! o inga som helst smittor eller dylikt. han var lite förkyld när vi låg på neontalen. men sen vi kom hem har det inte vart nått alls.

    Lycka till :)
    Du måste ju inse att alla barn inte klarar sig så lätt som ditt. Vi låg inne i nio veckor med ett jättesjukt barn. Han är lungopererad flera gånger under sin neotid och blev jättesjuk när han fick sin första förkylning. Får vi en till prematur kommer vi hålla vår fyraåring hemma från förskolan första halvåret i alla fall.
    Sur, grinig och på smällen.
Svar på tråden Folk som menar väl..