Det finns en sak som heter fiber husk. Det är en mjölliknande pulver som bildar en gelé när man häller vätska på den. Jag brukar ha i lite sånt i allting faktiskt. Ska jag baka så häller jag en sked. I sås, i köttfärssås, i grytor i pannkakor. Tja i det mesta.
Linfrö är super, så som många har skrivit. De krossade kan man ha i nästan allt, de märks inte alls.
Torkade vetegroddar brukar jag också ha i köttfärssås, bröd, pannkakor mm. De är nyttiga och fiberrika.
Köp ett fiberrikt bröd. Det finns väldigt bra bröd som är mycket goda och nyttiga. Ett som jag kan rekomendera är Pauluns bröd. Jag tror bara att det säljs i bagerier, men de innehåller massor med fibrer och är otroligt gott. Det är nog ett av de nyttigaste bröden som man kan äta.
Vill bara påminna er om att dricka ordentligt nu när ni börjar med sån här mat. Fibrer behöver vätska för att fungera bra