Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Tack! Blir lite trött på att de andra trådarna mynnar ut i en massa snack... kul för de berörda, men mindre kul när man inte är en i gänget.

    32 år utan barn här. Happy Pancake för mig också, men jag får inga napp alls. Verkar vara motsatt problem mot vad de flesta tjejer har!

    För övrigt skulle jag definitivt ligga med en 27-åring i din ålder, varför inte?!

  • Anonym

    Jodå, jag har bilder. Det är det som gör det så tragiskt ;P

    Haha, förlåt, men nu småfnissade jag nästan lite. Låter inte som att han kanske är nåt att ha, nej

  • Anonym

    Låt oss hålla denna tråd igång!!!!!!! Jag nätdejtar, eller jag försöker i alla fall ;) Är 31 och har inga barn eller så. Gick på en dejt i Söndags kväll och det var ingen match.. Han var väldigt snäll och trevlig men jag kände ingen attraktion och ägnade väl halva tiden åt att fundera på hur jag skulle ta mig ur det hela utan att vara "hemsk".. Samtidigt som jag också kände mig så himla besviken! För jag hade såklart hoppats på att vi skulle klicka! Nu vart det inte så och när vi skulle skiljas så frågar han om vi kan ses igen!! Fy, jag blev super stressad och stammade fram att jag tyckte att vi skulle "ta det lite lugnt med det"!!!! Herregud vad pinsam jag kände mig, han såg jätte besviken ut och sa typ "åh, ok" och gick!!! Nej det var inte kul. Och det gör ju att man undrar om man skall våga gå på fler dejter. För jag tycker det är obehagligt att behöva säga nej till folk ;( Har nån av er haft några vidare erfarenheter? Eller råd kanske? Jag hade ju sett bilder och så, men det är ändå helt omöjligt att veta om man kommer känna sig attraherad till någon innan man setts! Och då måste man sitta där i minst en timme typ för man kan väl inte rusa iväg på en gång.. Åh, jag tycker att det är jättesvårt! Kram! /Fia

  • Anonym

    Och jag är ledsen för texten! Hade massa mellanrum men allt trycktes tydligen ihop!!

  • Anonym

    Åh vad kul att ni skriver igen!!!!! Min dejt var väldigt "camp", alltså hade ett nästan kvinnligt sätt (fast bara så där lite, men tillräckligt för att jag började fundera på om han skulle prova en man..) haha, men han ville ändå ses mer och kramas och ha sig.. Nej fy. Och nu är det en annan som jag, efter att vi blev FB vänner, bestämde mig för att inte träffa - då har han skickat hemska texter om att jag är en blond hora och ringt mig typ 10ggr nu!!! Jag svarar inget alls men det känns väldigt olustigt ;( ringde mitt tele bolag men de sa att man inte kunde blockera samtal.. Helt sjukt!! Så, det är meninge att jag ska träffa ett par andra killar den här veckan men man börjar ju bli lite avtänd! Och - den enda killen som jag själv skrivit till, han har inte svarat!!!!! Herregud...

  • Anonym

    Hej!! Haha, nej galningen är inte på HP! Jag trodde alla hade sina egna namn?! Herregud, jag har tydligen ingen aning! ;) Nu i alla fall så svarade han jag själv skrivit till!! Spännande..!!! Hoppas jag kan få till en dejt nu då..

  • Anonym

    Ja, alltså jag håller med dig.. Det är jätte svårt att hitta nån som passar en. Men åtminstone så vet man att de som är på sajten är singlar och VILL träffa nån (eller, det är det man hoppas i alla fall). Medans på Ica kan man inte lika lätt "be om en date", det skulle ju kunna gå hur fel som helst! Haha ;) Du måste nog få till det med tid så att du hinner träffa tjejerna - för som du säger, på nätet vet man egentligen ingenting om folk! Nätdejting kräver tid och hårt jobb, lol

  • Anonym

    Men kan ni inte sluta sprida myten att alla tjejer får hundratals mail medan killar inte får några? Jag är tjej, och får otroligt sällan mail på dejtingsajter. Många tjejer får säkert många mail, men jag lär inte vara ensam om att få väldigt få påstötningar. (Jag skickar själv, men får sällan svar)

  • Anonym

    Tror inte det behövs så mycket statistik för att se att ju "attraktivare" man ser ut. desto mer folk blir intresserade av en. 
    vore nice med nån funktion där man inte kunde se bild på den andre förrän båda godkänner det 

  • Anonym
    Anonym (snart ny taktik) skrev 2012-03-02 18:57:30 följande:
    Det går inte av nån konstig anledning. Totala antalet besökare står på min sida och i inkorgen finns det totala antalet mail. För skickade mail räknade jag antalet sidor x 12 + de på sista sidan.

    Därför det vore intressant med lite statistik. Hur många mail har du skickat respektive fått och under vilken tid? Hur gammal är du? Tror det gäller främst yngre tjejer utan barn.
    trettiotvå, utan barn. Visst, min ålder kanske ligger mig i fatet, men skriv då inte ''tjejer'' utan ''unga tjejer''...
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!