• dilog

    Ärliga nätdejtingstråden!

    igår var jag i ett öltält och såg väldigt många vackra kvinnor som tyvärr inte var singlar. Men några killar som var det och en som var väldigt på för att dansa med mig. Tack men nä tack. Fattar det inte men det är inte första gången en gay stöter på mig. Ser jag så bögig ut??

  • dilog

    Man  får tacka för uppmuntran fatdaddy. Nu kan man ju känna sig lite stolt och tänka att man är attraktiv för båda könen.

    Det här med att ta första steget beror nog lite på vad det är man söker.  Är det en sexajt man söker på så finns det oftast fler killar än tjejer och då blir det ju lätt för kvinnan att välja och vraka. Men är man på forum som typ detta eller nått annat intressant så tror jag det är 50/50. Men det är ju bara vad jag tror. Själv är jag nog den där flörtiga typen som kan komentera ett vackert leénde. Fina ögon eller vad som. Men bara om det är vackert i mitt tycke vill säga.   

  • dilog
    slutatsnusa skrev 2013-05-13 08:23:30 följande:

    hehe jag spanar tvärtom in äldre män
    men har haft en del roliga kontakter med yngre killar
    och det är inte att göra bort sig att skriva en rad till nån
    tvärtom tänk att du gör henne glad om du ger henne en komplimang

    Av nån lustig anledning så spanar jag med på äldre kvinnor:)
  • dilog

    Det här med åldern är väl igentligen överskattat. Träffar man nån och känner att kemin stämmer så är ju åldern bara en siffra på ett papper

  • dilog

    Jo fat. Så är det. Jag gorde en för många år sen själv på nått som hette kamrat. Hade man varit en äkta kvinna hade man kunnat få sex på under tio min. Och detta då på en " seriös " sida. Men idag är man både förgammal och mognare att nått fejk skulle jag aldrig lura nån på. Menar skulle jag sitta här och ljuga nån blå så är det ju mina lögner kvinnan blir intresserad av och inte mig som person och då har jag ju lurat mig själv redan från start.

  • dilog
    Anonym (vänskap) skrev 2013-05-13 21:18:04 följande:
    Pratat med en kille ca 1 vecka nu och vi har bestämt för att ses på onsdag. Rent vänskapsmässigt men börjar få is i magen för nu i kväll har han ställt en massa frågor angående vad jag gillar i sängen etc samt frågat vad jag ska ha på mig när vi ses. Jag svarade att jag inte funderat på det än. Då föreslog han kjol och string!! Sen skrev han att han gillade tjejer som ville ha sex på första dejten.

    Hm tror jag ställer in att träffa honom. Han verkar mest vara intresserad av en sexträff 
    Ja det här är inte lätt alls. Vissa har bara en sak i huvudet tyvärr. nu är jag ingen munk på nått sätt och kan mycket väl tänka mig att övningsköra jag med men som sakt du har ingen aning vad det är för personer här ute. Finns liksom aldrig några garantier oavsett.  Men för allt i värden se till att ni träffas där det finns folk. Ett kaffé, ett torg eller vad som. Klä dig inte utmanande. Låter hemskt att behöva säga det för det upptemala hade ju varit att kunna klä sig hur man vill men i dag går det fan inte. Ibland är det ju tillockmed kvinnans fel att hon blev våldtagen för att hon hade utmanande kläder. Hoppas nu jag inte skrämmer dig totalt utan jag är bara rädd om mina medmänniskor oavsett var de befinner sig. Lycka till måste jag ändå säga för det är ju detta vi alla vill igentligen som är här inne. Flörta lite och med lite tur finna en person som inte bor allt för långt bort för att kunna dejta i verkliga livet.
  • dilog

    och jag som tog det seriöstDemon Ja återien ett bevis på att nätet kan vara ett rent helvete att vistas i

  • dilog

    Fundera ett tag och undra hur ni som är anonyma här inne tänker när man inte kan kontakta er. Känns inte riktigt ärligt för att vara i denna tråd. jag är inte bitter men fundera ändå.

  • dilog
    modesto skrev 2013-05-14 12:12:19 följande:
    Man skulle också ha varit rik och en massa andra saker som man inte är. Man får utgå från läget man har här och nu på riktigt och anstränga sig lite mer, åtminstone visa intresse lite tydligare. Snygga tjejer har kanske förresten andra problem, de har det svårt att orientera sig bland alla intresserade och av ren desperation, brist av ork tar någon som ligger närmast eller mest intresserad. Eller fortsätter söka i det oändliga för att det alltid kan finnas någon som är bättre. De som är lite fulare koncentrerar sig på det de har och försöker få det att fungera


    man ska vara sig själv sen har det fan ingen betydelse om man är fattig eller rik. Tjock eller smal. Utan det är nog mer insidan som räknas.   Jag är inte vacker inte snygg men jag är jag och det är jag förbannat nöjd med. Sen är det upp till flickorna om de tycker jag är intressant att skriva med
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!