Inlägg från: Post partum |Visa alla inlägg
  • Post partum
    MikuAndSaraLi skrev 2013-02-17 08:50:57 följande:
    Det var ett tag sen jag var här inne.
    Senaste dejten jag hade, lovade mig romantisk middag och dans på nattklubb.
    Han hade Inte bokat bord, för det första så vi strosade runt och letade.
    Slutade på McDonalds - Fint, va -.-'
    Sen hade han Inte skrivit upp oss på någon klubb lista.
    Han sa att "Jag dansar ändå inte. Känner mig så gammal då, alla är ju typ 20 här."
    Han var väl en 38-39 och hade tjatat till sig en dejt med mig.
    "Men vi kan ju åka hem till mig och dansa. Jag har fina moves med höfterna."
    Höll på att smälla till honom.
    För det första är jag gay och gjorde klart redan från början att jag inte var intresserad och bara gick ut med honom för att vara schysst och vi kanske kunde bli kompisar.
    Smsade min mamma i smyg som fick ringa med ett "akut" ärende så jag måste hem ^^'
    Jag saknar dejtandet men RIKTIGT dejtande då, när man faktiskt har Trevligt tillsammans.
    Ok, det här är ju verkligen en finn fem fel-historia. Men det jag inte förstår, är varför du gick på en "sympati-dejt" (för det är ju det det låter som när du säger att du gjorde det för att vara schysst)? Redan där bådar det ju illa. Vill man bara vara kompis med någon sänder man ut lite konstiga signaler när man sedan tackar ja med erbjudande om "romantisk middag" - förstår du hur jag tänker? 
  • Post partum
    Afrodita1979 skrev 2013-02-17 11:19:46 följande:
    Haha!

    Lika bra vi är ärliga. Storlek har betydelse  Den lilla går fet-bort  
    Jag kan också vara ärlig. För stort går också fet-bort.  
  • Post partum
    MikuAndSaraLi skrev 2013-02-17 11:20:35 följande:



    Jag hade somsagt redan sagt att jag inte var intresserad men att nya kompisar alltid uppskattas.
    Han frågade om vi ändå kunde ha en 'romantisk middag' men bara som vänner.
    Vad är fel med det? Jag kan ha romantisk atmosfär när jag äter middag med mina vänner.
    Jag var tom beredd att betala för mig själv också, eftersom det inte var en riktig dejt.
    jag gjorde klart ett flertal gånger att jag inte var romantiskt intresserad av
    honom.
    Jag förledde inte honom på något sätt.
    Ändå tyckte han att vi skulle hem till honom -.-'
    Jag tycker nog ändå att det är skillnad att ha en middag med romantisk stämning om det är med etablerade vänner. Här förväntade du dig uppvaktning (han skulle boka bord, han skulle fixa in er på lista osv) och jag kan nästan tycka att du skickade ut lite dubbla signaler till honom. De flesta skulle nog ha avböjt just för att det inte fanns ett romantiskt intresse. 

    För övrigt kanske han inte var intresserad av romantik heller, han kanske bara ville ligga? 
  • Post partum
    Kreativt kaos skrev 2013-02-17 11:22:07 följande:
    Så nu är jag vaken! Och oroa dig inte big-sis, var faktiskt bara hångel även om jag faktiskt gärna hade gjort mer ;)

    Han vart lite försenad hemifrån så han kom mitt i första mello-låten så vi satte oss direkt i soffan och började titta. Mycket sötare i verkligheten och trots att han var hårlös så var han min typ ;) pratet flöt på men jag babbla nog alltför mycket och märktes oxå att han var nervös även om han pratade på oxå :) efter mello stängdes tv:n av och vi satt och pratade till kl 12 då jag nämnde att han ska börja jobba kl 7 :/ vid denna tidpunkt hade han långsamt kommit närmare under hela kvällen så då satt vi och höll i handen ;) han nämnde att han kanske borde gå men då blev det att vi börja hångla istället och plötsligt var kl 1... Och jag ville ha honom kvar så faktiskt erbjöd jag honom att sova kvar så hann slapp gå promenad 20 min i kylan till jobbet för att i värsta fall upptäcka att sovplatserna var slut. Vi hade dessutom druckit vin så han hade fått lämna bilen här...
    Så trots att jag gärna gjort mer så lätt jag honom sova de ynka 3-4 timmarna innan han behövde gå upp imorse :)
    Imorse ringde hans alarm och vi kramades medans jag halvsov i sängen och nu jobbar han alltså.
    Jag har skickat ett sms nyss med ett godmorgon men gissar jag får svar om han har en lugn lunch eller sen när han slutar :)

    Men jag vill absolut träffa honom igen och kändes som vi klickade och hade mycket diskussioner om roliga saker :) så återstår att se om han känner samma :)
    Låter som en toppendejt ju!  

    Du hade för övrigt gillat festen jag var på igår. Typ 1/3 av gästerna var poliser  
  • Post partum

    Kul att läsa att det går bra med era dejter, det är på tiden att någon här i tråden har lite flyt!

    Tusse, vart läser du om stjärntecken? 

    Afro, strax utanför är väl ingen katastrof? Även om jag förstår var du menar, vill helst träffa någon som bor nära då jag inte har bil!
     

  • Post partum
    Kreativt kaos skrev 2013-02-17 20:48:58 följande:
    En fundering jag dock har. Nu har jag inte skrivit med min idiot-kk sedan i början av februari, dock har ju vi alltid varit öppna mot varandra tidigare, så borde jag kanske nämna att jag dejtar hans kollega? :S För även om jag bor i en stor stad (dock inte sthlm eller gbg, men ändå bland topp 10 av största tätorterna) så springer man på folk då och då. Speciellt när han och jag bor bara 15 minuter ifrån varandra och jag åker förbi hans jobb dagligen...

    För jag tänker annars på den skumma känslan om jag och dejten springer på idiot-kk:n =/ mina favoritfik och restauranger ligger i idiot-kk:ns kvarter...=/

    Nämnde igår lite folk jag känner som jobbar på dejtens jobb men dom hade han inte koll på, dock frågade jag inte om min kk för ville nog inte veta svaret, men vad jag gissat mig fram så jobbar dom inte samma pass. Min dejt har ju bara jobbat i min stad sedan september så han har inte hunnit lära sig alla 500 kollegor ännu :P Men kan tänka mig att min fd kk kanske har mer koll på nykomlingarna....

    Hur hade ni gjort? Misstänker att min fd idiot-kk har träffat någon för han har inte varit inne på hp sedan en vecka... men ses vi ute tvekar jag inte att han skulle komma fram och snacka även om jag hade en kille med mig, speciellt inte om han känner igen min dejt som en kollega till honom :P
    Jag vet faktiskt inte. Jag skulle inte höra av mig till KK:n innan jag visste om detta var något mer varaktigt, men då känns det kanske också lite skumt att säga det, lite som "kolla, jag har träffat någon!"

    Skulle nog hellre, om det här blir något mer seriöst, prata med han du träffar nu och berätta att du tidigare dejtat en polis i samma stad. Och se till att ta bort KK:n från fejjan innan du har det snacket.  
  • Post partum
    Filipis skrev 2013-02-17 21:23:50 följande:
    Nää, det bästa man kan göra Tusse.. Är att bara vara lycklig med en ny! :) stöter ni ihop, är du bara skitsnygg och säger hej och nonchar;)

    Skillnad om du och KK hade haft ett långt förhållande bakom er eller barn och så. Då kan det vara skönt att veta innan, så att man inte känner sig som ett fån om man stöter ihop :)
    På senare eftertanke håller jag nog med om detta. 

    Och skulle det bli någon grej av det och det nya frågar varför du inget sagt, så säg att ni inte träffades länge och han betydde ingenting så du trodde inte att det var viktigt.  
  • Post partum
    Afrodita1979 skrev 2013-02-18 13:21:45 följande:
    Mycket kloka ord.

    Om jag oxå får lov att vara lite OT så måste jag bara få dela med mig. Blev inkallad till vår VD imorse och fick ett erbjudande så jag höll på att trilla av stolen FörvånadFörvånadFörvånad Alldeles till mig! Helt chockad, måste smälta detta!! Så glad, och så roligt att få ett sånt erbjudande men samtidigt blev jag nervös, hihi... Ville bara dela med mig, håller på att spricka av entusiasm! Skrattande

    Instämmer med dig och Filips, exakt så jag menar. 

    Och du, GRATTIS! Vad roligt  
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!