Inlägg från: Anonym |Visa alla inlägg
  • Anonym

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Papito skrev 2012-07-23 15:32:12 följande:
    Haha, sant! Jag gillar utmaningar! Nu är det lite orättvist för kvinnor kan dejta åtta på en dag. Vi män måste jobba mer för det och som jag, som inte ens har kort..det blir tufft med en om dagen. Två på två veckor är däremot piece of cake!

    Grejen är bara att jag inte gillar att dejta flera samtidigt. Har en som jag fått bra kontakt med men vi velar väl lite just nu. Avståndet komplicerar det hela och vi kan inte riktigt bestämma oss för om vi ska testa med ngt dejt eller lägga ner.

    Hon har gett lite dubbla signaler i helgen. Hon har tydligen ett killerass Säkert någon som lagt märke till det & därför är hon kluven men min dragningskraft är stoooor
    Papito, jag är kvinna. Jag har på tre år fått till två dejter. Nej, jag får inte drösvis med inbjudningar och mail. Det är väldigt få som blir intresserade av mig. Jag blir såå trött och ledsen om att höra hur jag som kvinna bara kan välja och vraka. För många kvinnor ÄR det inte så...
  • Anonym
    Opcode skrev 2012-07-23 18:37:51 följande:
    Det är nog lika varierande på killsidan, sen är det också lite skillnad på kvantitet och kvalité, jag vet inte om det egentligen är bättre att dejta en varje vecka under flera år än att dejta ett fåtal under samma tid, det är ju bara en person man vill komma åt och jag får känslan av att dom som lyckas få till många dejter letar lite på fel ställe ibland. Men allt beror ju på vilka krav osv man har och oavsett vilket så är det bara att önska lycka till.

    Men ärligt skulle det vara lite kul att se hur statistiken såg ut på nätdejting alltså hur många som lyckas hitta en partner utav antalet registrerade, jag har en känsla av att det inte är ett dubbel siffrigt tal.
    nej, visst är det så. Ja, med tanke på att jag känner igen namn från för tre år sen verkar det ju inte vara någon ENORM success rate i alla fall.
  • Anonym

    träffade min man genom nätdejtande me 63 mils avstånd så allt går :P

    nu för tiden skriver bara idioter, överallt och hela tiden och undrar om jag vill mysa fast jag är klar och tydlig med att jag är gift och nöjd som det är. tråkigt me så få läskunniga ^^

    Men jag ville egentligen bara peppa er med avstånd att det inte är något oövervinnerligt :P 

  • Anonym
    Anonym (Unikum) skrev 2012-07-24 00:43:27 följande:
    Min uppfattning (Från de kvinnor jag känner som nätdejtar) är att de helt kan välja och vraka. Däremot är 'sortimentet' de har att välja från inte alltid något att hurra över...
    Största utsållningen brukar tydligen vara att många män knappt kan föra en konversation (över mail)... Flört 
    Nej om nätkontakten inte kan stava eller uttrycka sig i skrift så går han "fetbort". Man bör ju iofs ta hänsyn till ev dyslexi men då kan ju vederbörande skriva att han lider av det (och då gör det inget om han skriver dyselix). Exempel -"Hej jga heterr kalle och har dyselix mn är snäl"!!! 
  • Anonym

    halloj där gott folk.
    har haft kontakt med en tjej på hp en längre tid nu, vi har även setts en gång för ca 3 månader sen.
    problemet är att vi inte kommer vidare, vet egentligen inte om hon är intresserad.
    har säkert skickat 70-80 meil fram och tillbaka men det är mest uppdateringar om vad man gjort under dagen eller under den gånga helgen.
    Hur går man vidare egentligen?

  • Anonym
    Anonym skrev 2012-07-24 21:35:01 följande:

    halloj där gott folk.
    har haft kontakt med en tjej på hp en längre tid nu, vi har även setts en gång för ca 3 månader sen.
    problemet är att vi inte kommer vidare, vet egentligen inte om hon är intresserad.
    har säkert skickat 70-80 meil fram och tillbaka men det är mest uppdateringar om vad man gjort under dagen eller under den gånga helgen.
    Hur går man vidare egentligen?


    she's just not that into you, helt krasst.
  • Anonym
    Papito skrev 2012-07-24 22:45:05 följande:

    Bor ni nära varandra?


    Får tyvärr hålla med annars, en dejt på tre månader är inget att bygga på om det inte finns väldigt goda anledningar.


    Ibland kan det ta så lång tid innan man får till en dejt, pga avstånd och sånt men om man väl träffats en gång och tycker att det finns kem i så ska det mycket till om det ska ta tre månader till nästa dejt, oavsett avstånd.


    Jag skulle nog gå vidare och öppna upp för andra alternativ.


    nä vi bor ungefär en timme med bil frånvarandra, båda har ett ganska upptaget liv för övrigt, med jobb och barn så kanske därför det inte blir så mycket mer
  • Anonym
    Anonym (hmm) skrev 2012-07-24 23:12:04 följande:
    Så om någon har läs och skriv svårigheten som jag så är vi inget att ha. och vi måste börja med att förklara att vi har svårigheter med de. vi är f** inte sämre personer för de. helt sjukt.
    Nej ni är INTE sämre personer för det. Men får man ett mail på tio rader med 17 stavfel så tappar då jag intresset och tänker att den som skriver inte är normalbegåvad?! Ja så är det nog många som tänker. Men om man då i inledningen förklarar att man har dyslexi och stavar som en kratta ibland så läser man ju mailet på ett annat sätt med stor förståelse. (OBS det är inget fel att vara lågbegåvad heller men vill man som normalbegåvad dyslektiker få respons från normalbegåvade så bör man tala om sitt "handikapp" genast) Tänker jag alltså!! Men inte vet jag!
  • Anonym
    Anonym (Ute igen) skrev 2012-07-25 11:32:30 följande:
    En av killarna jag försöker maila med just nu (jag tog kontakt) svarar otroligt enstavigt och slutar varje mail med "vem är du?" vad ska man svara på det ....
    Man svarar -"Ha en bra dag" hejdå" 
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!