• Anonym

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Anonym (33-åring) skrev 2013-03-23 10:37:12 följande:

    Fråga honom.
    jag kommer strunta i att konforntera honom faktskt..
    det visade sig att jag fann honom via fejsbook och det visade sig att en kompis kompis vet vem han är. Och det kom fram rätt så smutsiga grejer när man fick höra vad hon hade att säga om honom, för tydligen så känner hon hans ex väl. Dom har 2 barn ihop o hon hade en del att berätta så jag känner nog att jag släpper honom. Låter det bara rinna ut så att säga... min första känsla hade rätt, nåt var skumt o jag fick det bkrfäftat.
  • Anonym
    Anonym (Man) skrev 2013-03-23 11:15:15 följande:
    Behöver inte vara skumt, själv har jag sagt att jag bor i närliggande område ibland men inte för att jag skäms eller bor i ett dåligt område utan för att jag inte vill ge ut för många detaljer i början. Man vet ju faktiakt inte vem man pratar med, inte som man heller.
    Pratar med en tjej nu (skulle kunna vara du, haha) som jag inte minns vad jag sagt men jag tror inte att jag sagt exakt det området jag bor i utan ett närliggande. Inget av dem är ghetto men inget av dem är fiiiint heller. Arbetarstadsdelar helt enkelt.

    Men inget skumt från min sida, mer skydd och integritet.
    men va konstigt att säga att man bor i fel område... nästan lite paranoid. Tycker inte jag har nåt med skydd o integritet att göra, det är bara allmänt skumt.  men min känsla stämde ju, läs mitt svar tidigare. Jag bor i en storstad men stan är ändå inte så stor o det visade sig att en kompis till mig känner hans ex, som han 2 barn ihop med o det var inga trevliga grejer jag fick höra så då stämde min känsla att det var nåt skumt. ska försöka låta det rinna ut i sanden på ett smidigt sätt, vill inte prata med honom mera alls.


  • Anonym
    Angelven skrev 2013-03-23 16:18:50 följande:
    JAg har haft barnen med på dolda bilder - de var dolda av den anledningen.

    Min totala erfarenhet hittils säger mig att om tjejen bara har dolda bilder så kommer jag inte falla för henne när hon visar dom, tvärtom. Antagligen därför de dolt bilderna.
    Det är min erfarenhet också. Men jag är kvinna.
  • Anonym

    kan jag hoppa in?
    jag har nät dejtat en del.
    tycker inte det har klaffat direkt.
    så jag lade av all nät dejting. orkade inte med det.
    då började en kille skriva till mig på facebook.
    han kom hit, o det slog gnistror med en gång.
    har aldrig känt så med nån med en gång faktiskt!
    han e sååå snygg!
    och det pirrar i mig. han vill träffas igen! fan vad glad jag e!! :) 

  • Anonym
    Anonym (Tabula) skrev 2013-03-25 21:26:32 följande:

    Klart du kan hoppa in, alla trevliga är välkomna här . Vad kul för dig! Jag har undrat lite över det där; det är en del som skriver att någon har kontaktat dem på FB och så har man börjat träffas och så men, hur hittar de en på FB? Är det genom någon dejtingapp då, eller har den här killen sett dig IRL och letat rätt på dig? Eller har ni någon gemensam vän som sett dig via den vägen?

    Själv har jag haft en så jäkla grym helg! Varit ute i Stockholm med en massa gamla vänner och fått en sån HIMLA boost! Var på flera ställen och hade kunnat plocka vem som helst känns det som, så himla bra stämning och har inte känt mig så uppvaktad på åratal och då var jag ändå långt ifrån den snyggaste tjejen på ställena, men på så himla bra humör. Vill aldrig åka ner till Skåne igen känns det som .
    nja,,, till saken hör att detta är min bästa väns lillebror. 
    han la till mig som vän där.
    vi har inte setts på säkert 20 år. så det e extra kul. minns han när han va liten. idag e han vuxen och jäääättefin!
    lite pinsamt inför min kompis bara. :P 
  • Anonym
    nelly82 skrev 2013-03-26 11:51:31 följande:

    Ibland fundear jag verkligen på att skaffa fb.... =)

    Kul med en människa man faktiskt träffat og känner lite sen innan! Lycka till! 
    jag hade facebook förr. men så träffade jag mitt ex. o då lade jag ner fb.
    när jag separerade förra året, så återupptog jag ett nytt konto på fb. det va då denna kille skicka vän förfrågan till mig.
    jag begrep först inte varför han skrev till mig? tänkte han bara va pratsugen.
    men sen började han föreslå saker vi kunde hitta på ihop. då kopplade det i hjärnan hos mig! :)
    men allt kändes konstigt, då jag mindes honom som en retsticka när han va liten. så jag vart lite orolig över att jag skulle se han så, nu när han va vuxen.
    det gjorde jag inte. jag blev förtjust med en gång.
    känner ju hela hans familj oxå. :) så det e extra kul! :) 
  • Anonym

    Min senaste dejt började väldigt bra. Jättesött och jordnära tjej, som dock verka misstänksam och ha problem med att lita på människor. Vi hade snackat om en tredje träff. Men istället blev man ignorerad i flera veckor. Sen får man en ursäkt att hon inte varit sitt vanliga jag. Vi pratar om att planera in något. Vad tror ni händer? Jo, samma sak igen...

  • Anonym
    fatdaddy skrev 2013-04-19 20:06:05 följande:
    Det är nog där det brister. Tvivlar på min manlighet. Har ju knappt blivit bekräftad och då blir det lätt så. Är känslig som person också, och har säkert många gånger tagit saker på för stort allvar, och personligt. När jag kanske inte alls behövt ha känt det så.
    En sak jag kan säga är att det känns aningen lättare med åldern, man bryr sig inte riktigt lika mycket om vad andra tänker och tycker. 
    Fatdaddy, vart i landet bor du?
  • Anonym
    fatdaddy skrev 2013-04-20 08:29:39 följande:
    Jag är varken fet eller pappa Skrattande Det är bara ett nick. Tack. Och visst kan det kännas jobbigt och provocerande med folk som säger "ge inte upp", "man måste försöka för att vinna", "det finns en tjej för dig också" osv.
    När jag var yngre kändes det hoppfullt att tänka så, en vacker dag står hon där. Nu känns det inte riktigt lika charmigt. Är 41, åren gick snabbare än jag trott. Man har inte hela livet framför sig som man trodde förut. Jag hoppas verkligen att jag ska träffa rätt tjej, som tycker om mig och uppskattar mig för den jag är. Det är inte bra att älta gammalt, man bör helst försöka leva i nuet. Men det är svårt. Eftersom mina erfarenheter ser ut såhär, så blir det min verklighet. Svårt att tro på att nån vill ha en.
    Du har ju ännu inte berättat vart i landet du bor...ObestämdFlört
  • Anonym
    fatdaddy skrev 2013-04-20 17:24:57 följande:
    Det kan jag ju inte säga Solig
    Varför?

  • Anonym
    fatdaddy skrev 2013-04-21 08:29:06 följande:
    Efter att ha skrivit så utlämnande så känns det som en bra idé att vara anonym Skrattande
    Chansen att rätt tjej skulle sitta och läsa inläggen och finnas i närheten är mikroskopiskt liten.

    Nätdejting kan ibland kännas som ett dödläge. Jag tror att tjejer fortfarande vill, och förväntar sig, att killar ska ta första steget. Och så finns det killar som mig, som försökt, länge. Kanske inte har samma ork och energi längre.
    Jag kommer skriva en rad om jag ser en tjej som verkar intressant. Skrev till en för ett tag sen, men inte fått svar, hon har inte varit inloggad sen jag skrev.
    ok ja förstår.
    jag finns i södra norrland så jag antar väl att chansen är mikroskopiskt liten som du säger.. tänkte chansa iallafall :p
    lycka till iallafall,,
  • Anonym
    fatdaddy skrev 2013-04-21 08:29:06 följande:
    Efter att ha skrivit så utlämnande så känns det som en bra idé att vara anonym Skrattande
    Chansen att rätt tjej skulle sitta och läsa inläggen och finnas i närheten är mikroskopiskt liten.

    Nätdejting kan ibland kännas som ett dödläge. Jag tror att tjejer fortfarande vill, och förväntar sig, att killar ska ta första steget. Och så finns det killar som mig, som försökt, länge. Kanske inte har samma ork och energi längre.
    Jag kommer skriva en rad om jag ser en tjej som verkar intressant. Skrev till en för ett tag sen, men inte fått svar, hon har inte varit inloggad sen jag skrev.

    Jag tror inte du är redo att träffa någon.
    Du låter väldigt väldigt bitter och kanske en bra början är att jobba med sig själv. Terapi?
  • Anonym
    Papito skrev 2013-04-21 13:25:49 följande:
    Du anonym, du kan ju alltid inboxa Fatdaddy
    redan done! skrivit i hans gästbok, får se om han mejlar
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!