• Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Det finns ju flera nätdejtingstrådar här, men många av dem behandlar lite allt möjligt vilket kanske är oundvikligt men! här skulle jag vilja att vi ventilerar det som verkligen rör nätdejtandet och detaljerna kring det.

    Jag kan tillexempel outa att jag är 42 år (med barn) och raggar killar på Happy Pancake.
    Eftersom jag inte direkt berättar för mina vänner IRL om alla nutcases jag råkar utför, skulle jag vilja dela det med ER. 
    Som exempel,  skulle ni tända på en kille som kallar sig för Bamsenallen? Skulle ni nappa på att ligga med en 27-åring om ni vore i min ålder och han är SKITSNYGG?

    Jag har några vettiga på gång också, killar i min ålder som verkar seriösa.

  • Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!
  • Anonym (snart ny taktik)
    Anonym (W.design) skrev 2012-03-01 14:58:12 följande:
    Nätdejtning ger kvinnorna "paradox of choice" problem. Det får så många svar och alternativ att män faller pga av fel jobb eller fel klädstil.

    En idé som jag och några skissar på är att skapa en sajt där det kommer uppfattas att kvinnor och män får lika många svar. Män som söker allt och alla kommer inte kunna göra detta och kvinnor som inte söker kommer heller inte få några kontakter. Ju mer kvalité/detaljer du har på din profil desto mer exponeras din profil. Hur du hanterar dina svar, text, längd, kvalité i texten mäts och rangordnas. Det kommer löna sig att vara sitt rätta jag. Det kommer inte löna sig att inte svara. Svaren från männen kommer behövas vara äkta och genomarbetade, svaren från kvinnorna kommer behövas vara av kvalité.

    Det är märkligt att ingen tidigare har tagit tag i detta jätteproblem med att kvinnor bombarderas med svar (100+/dag) och männen högst 2-3st / månaden.  Kvalitén måste ju vara extrem dålig och på sikt kommer nätdejtning att bli ökänd för desperation. Det vill vi ändra på

    Vi tänker (vill) lansera sajten i år.

    Är faktiskt själv på väg att skapa en liknande site med idéer som liknar dina fast på en nivå ännu djupare än så :P Haha, nä men jag tror marknaden behöver fler aktörer med fler olika alternativ på lösningen av problemet.
  • Anonym (snart ny taktik)
    Anonym skrev 2012-03-02 20:54:45 följande:
    Tror inte det behövs så mycket statistik för att se att ju "attraktivare" man ser ut. desto mer folk blir intresserade av en. 
    vore nice med nån funktion där man inte kunde se bild på den andre förrän båda godkänner det 

    Det tror jag. Eller ja.. det folk tror är attraktivt kan skilja sig åt. Lite det som är pudelns kärna. Själv har jag lärt mig vad som gör killar attraktiva i tjejers ögon. Min profil är inte en sådan. Som mitt nick antyder kommer jag förändra denna snart från att spegla den jag är nu till den jag tror är just är en attraktiv kille. Då blir det intressant att se skillnaden i skickade/mottagna meddelanden.

    Men jag tycker fortfarande att folk ska posta mer info om hur det har gått för de. Vore ju grymt om man kunde krossa sina fördomar. Tex den jag nämnde i mitt förrförra inlägg. Måste ju vara så att yngre tjejer utan barn får fler mail är äldre med barn? Skriv hur det gått så vi får lite underlag!
  • Anonym (Fia)

    Men hörreni! Nu diskuteras det HUR en dejting sida funkar och hur ni kan förändra dittan och dattan - kom igen jag vill höra om era dejter och mail!! Det blir jättetråkigt att sitta och läsa om en ny dejting sida design - vi skulle ju dela erfarenheter!! Och de som känner att det inte går så bra låter nästan förbannade av bitterhet! Herregud, det är Internet - ingen har dömt er i verkliga livet! Dessutom kanske vi kan stötta och hjälpa här? Skärpning..

  • Anonym (Hur gör man?!)

    Jag reggade mig på HP igår, och jag har redan fått en drös med mejl av diverse olika killar i min närhet, jättespännande detta ju! Jag är förövrigt en ung tjej med en liten pojke på 2 år också, såg att det diskuterades nått om det innan, och jag har fått många mejl ändå :)

  • Anonym (Tabula)

    Jag var på dejt igår! Och håll i hatten, det var en riktigt attraktiv kille. Lite yngre än jag och vi har en del gemensamma bekanta visade sig, sånt lättar alltid upp tycker jag. Vi tog några öl på ett trevligt ställe och satt och pratade tills han skulle vidare och jag hem och det var lättsamt och mysigt. Men, han var lite kall kändes det som och nog inte intresserad. Jag skickade ett mess idag för att förklara ett missförstånd (alltså, ingen oenighet) men han har inte svarat så jag antar att det inte blir nåt där. Vilket inte gör mig det minsta, jag har kommit över min ångestdatespärr lite  och det räcker bra för mig för stunden!
    I morgon ska jag på det igen med en lite äldre kille, ska bli spännande!!

    Angående statistik ska jag försöka:, inkomna 336,  skickade 276
    Antal besökare: 500
    Flirtar: 60

    Ingen aning om hur många jag har flirtat tillbaks med, de allra flesta flirtar har jag bara svarat på för att vara "snäll". Jag söker aldrig själv, låter alla komma till mig ;). Jag har varit medlem där kanske en månad.
    Barn verkar inte vara något större hinder. Däremot har jag märkt att när jag har en riktigt ytlig och allmän presentation så väller det in svar, när den är mer personlig är det kvaltitet på mailen jag får, men de är inte lika många.

    Lycka till (Hur gör man?) och Fia, var det i morgon du skulle på date?
    Snart ny taktik - vad är det egentligen som är attraktivt i tjejers ögon? Är vi alla likadana?

  • Anonym (Fia)

    Hej Tabula!!! Precis vad jag trodde vi skulle skvallra om i denna tråd ;) perfekt uppdatering! Låter som om du gör lite som jag - kör på med dejterna istället för massa mailande. Jag tror mer på killar som är min ålder eller några år äldre eftersom yngre killar ofta letar efter lite annat än mig (jag är 31 och har lekt klart, är ute efter mer än bara "some fun"). Ja, det är meningen att jag ska på dejt med killen jag "jagade" i morgon men han har inte hört av sig sedan i Torsdags så jag vet inte om det kommer hända! Känner ofta att massa killar jag inte finner intressanta skriver och skriver, men när man själv visar intresse för någon man "valt"( istället för att de skriver först), så blir killen typ avtänd av ens intresse! Så, jag hoppas ändå verkligen att den här killen hör av sig om imorgon för jag bara vet att hans intresse kommer igång om vi ses. Nu låter jag säkert stöddig men faktum är att jag gör bra ifrån mig på dejter, haha Jag tycker inte att det är svårt/jobbigt alls. Tycker det är värre att sitta och skriva massa "intressanta" mail till någon jag inte har träffat. Anyho, håll tummarna att jag får denna dejten nu så jag får "a chance to shine!" lol ;)) Och lycka till Tabula med äldre killen - jag tror mer på honom!!! Jag har en teori att yngre killar antingen ser det som spännande och lite nästan förbjudet med en äldre kvinna - eller att de blir vett skrämda! Fast vad vet jag.. Det finns alla sorter!

  • Anonym (Fia)

    Det är tydligen helt omöjligt att dela upp texten man skickar från en IPhone!!! Jag ursäktar om mina inlägg är svårlästa!

  • Anonym
    Anonym (snart ny taktik) skrev 2012-03-02 18:57:30 följande:
    Det går inte av nån konstig anledning. Totala antalet besökare står på min sida och i inkorgen finns det totala antalet mail. För skickade mail räknade jag antalet sidor x 12 + de på sista sidan.

    Därför det vore intressant med lite statistik. Hur många mail har du skickat respektive fått och under vilken tid? Hur gammal är du? Tror det gäller främst yngre tjejer utan barn.
    trettiotvå, utan barn. Visst, min ålder kanske ligger mig i fatet, men skriv då inte ''tjejer'' utan ''unga tjejer''...
  • Anonym
    Josun skrev 2012-03-02 22:24:02 följande:
    Tips till tjejer på t.ex. Happy pancake. Nu kan det säkert redan vara så i vissa fall, men försök gärna att inled ett samtal med någon ni tycker ser bra ut också. Det är himla överraskande så det öppnar säkerligen helt andra diskussionsmöjligheter redan i början :) Man får sig en tankeställare i alla fall...
    Vad menar du? Menar du att tjejer inte inleder samtal? Jag skickar en massa mail, men det är sällan nån kille som svarar.

    Jag är uppenbarligen Quasimodos syster eller nåt, för enligt de flesta verkar det som att jag som tjej automatiskt bara ska kunna vada i erbjudanden, och om jag själv skickar något bör han darra av tacksamhet, och det är så sjukt långt från sanningen...
  • YummyMami
    Anonym (Hur gör man?!) skrev 2012-03-02 19:03:44 följande:
    Här passar jag in! Jag har just tänkt börja nätdejta efter min separation. Har varit singel några månader nu. Är 21 år gammal (22 år i maj) med en son på snart 2½ år.

    Jag har en massa frågor, men först och främst, vilken sida är bäst? Jag bor i norrbotten om det ändrar nått :)



    Jag rekomenderar dig att hålla dig borta från norrlandskontakten om du söker något seriöst, sidan kallas i folkmun för norrlandsknullet satsa på happy!
    Mest bara om kanske cancer igen.. nertystad.bloggplatsen.se/
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!