Inlägg från: LekandeLätt |Visa alla inlägg
  • LekandeLätt

    känner mig lurad

    Lurad förstår jag inte alls att du kan känna dig. Du väljer att köpa en BLANDras där du inte har en susning om vad pappan har i sig för ras/raser till 25%. Hur kan man då bli "lurad" av att hunden fäller? Det du visste helt säkert när du köpte hunden var ju att du INTE visste, då bör man inte känna sig lurad. Visst kan du vara besviken på att det inte blev som du hoppades men lurad är du ta mig tusan inte. Vad sjutton har du mailat säljaren för, vad skall denne göra? Säljaren sa ju att denne inte visste heller.
    Jag tycker fruktansvärt synd om hunden som får straffet för din idioti samt om sonen som förlorar en vän. Att du inte ids dammsuga 1 gång/dag för att behålla hunden, ta du och jobba med att  du blir hypernervös iställte! "Det är absolut inget fel på hundar som fäller med det fixar inte jag,jag blir hypernervös när det ligger hår överallt"

    Börja borsta hunden varje dag, kolla med någon som kan trimmning om det skulle göra saken bättre med att trimma den, lär hunden att sova i sin egen bädd och dammsug dagligen i stället för att sälja den för en "billig peng". Och om du ändå säljer skaffa för guds skull inte en ny hund, även om det är en ras som inte ska fälla så mycket så kan den ju ändå fälla...

  • LekandeLätt
    AA2012 skrev 2012-02-28 08:20:31 följande:
    du skriver:

    jag tål inte att se massor av hund/katthår överallt

    sen skriver du:

    vi kommer ha en hund som fäller lagom

    du tål inte att se hund/katthår men du ska ha en hund som fäller lagom...

    jag upprepar......jag tycker inte du ska skaffa hund, eller djur överhuvudtaget....sen tycker jag att du ska söka hjälp för din fobi för hund/katthår...          
    Ja, snart har vi en tråd till här "jag köpte en hund som inte ska fälla men han fäller iaf, jag kan inte ha kvar den" typ.
    Suck!
  • LekandeLätt
    YummyMami skrev 2012-02-29 09:21:55 följande:
    Oja, men ungarna är fan värre!! Ska man sälja dem oxå?
    Självklart men man kan ju sälja dem billigt till någon bekant så att man får träffa dem ibland
Svar på tråden känner mig lurad