Hur förvara morotskaka bäst?
Jag har bakat en morotskaka med philadelphiaglasyr på, ska bjuda på den imorgon kväll då vi får besök. Men hur förvarar jag den bäst tills dess? I kylskåp? Frysa den?
Någon som kan ge mig lite råd?
Jag har bakat en morotskaka med philadelphiaglasyr på, ska bjuda på den imorgon kväll då vi får besök. Men hur förvarar jag den bäst tills dess? I kylskåp? Frysa den?
Någon som kan ge mig lite råd?
Åhh! Va gott!
Jag brukar bara ha min i kylskåpet under lite plast. Då brukar den hålla sig saftig o fin.
Tack...då ska jag ta och stoppa in den i kylskåpet
ja i kylskåp förvarar jag min också. Sen kan du plocka fram den lite innan ni fikar så krämen blir mjuk och go!
åhhh älskar morotskaka...vill också ha.....
morotskakssmeten ser så äcklig ut men tänk att kakan kan bli så god... åhh jag vill också ha, fast utan glasyr
Åh Fipa, då kompleterar vi varandra bra för jag gillar glasyren bäst..
Mmmm vad sugen jag blev nu, måste nog se om jag har ingridienser hemma..
förresten, blir morotskakan lika god om man byter ut oljan mot kesella eller nåt annat fettfritt?
Har ni recept på morotskaka, vill ha!
åhhh baske vad gott!!!!!
Helt OT men när jag gick in på mina favoriter nu och såg rubriken på detta inlägg läste jag lite fel...:
"Hur förvara moderkaka bäst"
Lite äckelvarning på den