Inlägg från: villbusa |Visa alla inlägg
  • villbusa

    Ny som har en hemlig älskare/älskarinna - hur började det?

    Stötte på en bekant, som kände familjen, hon var smickrad, men hade moraliska aspekter för egen del, däremot förmedlade hon kontakt till en av sina kompisar som var i motsvarande min situation och behövde en älskare..... blev ganska bra tillslut det där..Tungan uteSpännande att hon jag stötta på från början dessutom pratade med både mig och kompisen om detaljerna som hetsade henne när hon tog hand om sig själv......

  • villbusa
    Anonym (trogen) skrev 2014-11-11 23:08:29 följande:

    Är nu i lycklig trogen tvåsamhet men när jag var singel så nätdejtade jag lite och råkade på en del gifta män. Var en jag dejtade som ljög om allt...till och med sitt namn. Han hade fru och barn. Jag kom till slut på det för han betedde sig så konstigt, ville träffas på konstiga platser och när han kom hem till mig så fick han plötsligt åka osv. Pratade viskande i telefonen i badrummet.

    Hittade så småningom kanske fyra-fem dejtingprofiler i olika namn med hans foto!



    Det där låter ju  inte så kul, jag har varit otrogen, haft älskarinnor, men de har fått veta läget, så att de själva fått göra valet, vill inte lura någon att begå något som är emot deras moraliska principer.
  • villbusa
    Anonym (trogen) skrev 2014-11-11 23:44:14 följande:
    Nu har jag inte läst hela tråden men reagerar lite på att du tycker det är bra att du varit ärlig mot dina älskarinnor men lurat den du är i ett förhållande med. Rimmar ganska illa.

    I mitt fall kändes det mest jobbigt för att jag hade varit tydlig med att jag var ute efter en seriös relation och då slösat bort min tid på något som inte har ett lyckligt slut för mig. Men jag känner inget dåligt samvete pga att han var gift eftersom jag inget visste.
    Nej den diskussionen får man ju alltid givetvis. Jag tänker inte redogöra för hela situationen, men i korthet så här, jag mår dåligt av att var utan sex under långa perioder, så valet var skilsmässa, eller ordna sex på annat håll. Nu fanns det en del anledningar att faktiskt försöka hålla ihop familjen, så jag valde otrohet under några perioder. Inte för att det är särskilt kul, jag får dåligt samvete. Funkar sexet hemma så avstår jag.
    Dömer inte andra, och tar inte skit för mina val som varit genomtänkta även om de för många säkert är moraliskt tvivelaktiga. I min ungdom var jag själv stark emot otrohet, och jag kan inte säga att jag förespråkar det nu heller, men jag kan också konstatera att livet inte alltid är enkelt, allt är inte svart och vitt, det finns en hel del gråa toner också att hantera......
  • villbusa
    Anonym (trogen) skrev 2014-11-12 00:07:14 följande:
    Jag förstår inte hur sex kan vara så viktigt att man är beredd att riskera allt och själv må dåligt på kuppen.

    Får man ömhet och kärlek i övrigt och kan kommunicera med sin partner om hur bristen på sex påverkar relationen tror jag att det går att lösa utan otrohet.

    Men jag har aldrig varit i den sitsen så jag vet inte hur det är.

    Det finns situationer som inte går att prata bort, ohälsa psykisk eller och fysisk, till exempel. Jag tänker som sagt inte redogöra för situationen som ledde till min otrohet. Men jag kan säga att utan den hade vi splittrat familjen i en mycket besvärlig situation för alla inblandade, jag hade helt enkelt inte orkat fortsätt, det fanns inget att förlora. Nu kunde vi istället hålla ihop familjen genom en svår period för att lösa dessa problem vid ett senare tillfälle.... när kraften fanns hos alla inblandade.
    Livet är som sagt inte bara svart eller vitt......
Svar på tråden Ny som har en hemlig älskare/älskarinna - hur började det?