Inlägg från: Anonym ((o)trohet)) |Visa alla inlägg
  • Anonym ((o)trohet))

    Ny som har en hemlig älskare/älskarinna - hur började det?

    Anonym (trogen) skrev 2014-11-14 22:54:26 följande:
    Hur förklarar han att han inte vill?
    Förklarar????

    Sedan många år är det jag som tagit initativet och han har tidigare kanske smekt mig men sällan kommit in i mig. Jag märker att han inte njuter och det är oerhört förnedrande att vilja älska med någon som inte vill och inte njuter.

    För egen del är det så att jag först genom att ha haft älskare inser hur underbart och fantastiskt bra sex kan vara.

    Jo jag har frågat varför han inte vill och om han vill skiljas men han svarar undvikande på varför inte lusten till mig finns och skiljas vill han absolut inte.
  • Anonym ((o)trohet))
    Anonym (trogen) skrev 2014-11-15 17:41:46 följande:
    Då känns det ju verkligen inte som att han har någon vilja att jobba på saken och försöka göra det bättre eller möta dina behov. Tror du han har någon annan?
    Jag vet att han har varit otrogen för länge sedan, jag har givetvis också misstankar åt det hållet. Men jag tror han är väldigt rädd för att inte "kunna" och att han misslyckas om han träffar någon. Jag tror att han har en mer asexuell läggning, han bryr sig inte om sex. Han skrattar åt skämt där mannen inte kan, han vill inte ta åt sig att han är sådan.

    Men jag är mest ledsen över att han inte vill prata om detta, han tycker det är ett ickeproblem. Har av mina älskare (en åt gången med paus emellan) förstått att jag är härlig att älska med och att jag kan njuta och ge njutning, så det gör ont att han inte vill med mig.
Svar på tråden Ny som har en hemlig älskare/älskarinna - hur började det?