• cecilia a

    Mammalediga vänner i Göteborg (Krokslätt)

    Hallå där!! Har nu varit mammaledig i ett par månader. Spenderar dagarna med min underbara lilla dotter. Skulle dock vara trevligt att träffa andra mammor att umgås med på dagarna. Promenera, gå på öppna förskolan tillsammans, fika. Ja, you name it!! :) Bara att hojta!

  • Svar på tråden Mammalediga vänner i Göteborg (Krokslätt)
  • cecilia a

    Kul att höra att det verkar bra. Har tänkt tanken att hon förmodligen är lite för liten ännu. Lite jobbigt att sitta med henne för länge då nacken inte är helt stadig ännu. Hade jag gått nu vore det nog mest för min egen skull. :) för att träffa andra mammor och pappor. När ska vi ses för en promenad då? Jag kan väl egentligen när som förrutom tisdag och onsdag efter 15. Vart exakt bor ni? Jag bor precis vid torget i Krokslätt.

  • LilaRos

    Torsdag då kanske? Jag har bara storebrors dagistider då, 9-15, om det slutat gå magsjuka annars får han vara hemma.
    Vi bor bakom fabrikerna mot safjället.

  • EmmaV

    Det var mest för min egen skull jag gick dit när han var så liten också :) Jag kan också torsdag, vid tolv-ett nån gång? Jag bor uppe vid Sörgårdsskolan. Men det kanske funkar bra att ses nere vid torget?

  • cecilia a

    Men ska vi säga 12 på torget då? Vi lär väl förhoppningsvis kunna hitta varandra med barnvagnarna :) Vore skoj att veta lite vilka ni är :) ålder? Ursprungligen från Götet? Jag heter iaf Cecilia som ni säkert listat ut redan. Bor med Min sambo, våra två missar och lilla Belle här i Krokslätt. Kommer ursprungligen från Vara. Blir 27 år nästa månad. Låter som någon form av annons men alltid skoj att få ett hum om vem ska träffa. :)

  • LilaRos

    12 blir bra för oss för om storebror går till dagis så ska ju han hämtas vid 14 :)
    Jag heter Sara, är 22 år och bor med min sambo och våra två söner. Har bott i krokslätt i ca 3 år, tidigare guldhedsbo så jag kom inte så långt. Och i höst planerar jag att bli färdig uska :)

  • EmmaV

    Jag är 24 och flyttade till Krokslätt med min sambo för snart ett år sedan. Är uppvuxen i Torslanda. Hade planer på att börja plugga till butikschef förra hösten men det satte lille Viktor stopp för :) Nu är ansökan inskickad så jag hoppas på att kunna börja efter sommaren...

  • cecilia a

    Absolut! Klart du får hänga på. Bara roligt!!

    Jag är utbildad uska men kände under utbildningens gång att det inte var det jag ville syssla med så nu vet jag inte. Har jobbat som lokalvårdare nu innan mammaledigheten och även fall jag trivdes bra med det så är det inget jag vill stanna kvar inom efter min mammaledighet så ska försöka mig på att hitta en intressant KY-utbildning. 

    Butikschef lät spännande!! Antar att du tidigare jobbat i butik då?

    Idag har jag en väldigt skrikig bebis. Mycket magknip stackaren. Några tips? Har testat Sempers magdroppar och minifom men verkar snarare bli värre efter det sistnämnda. Gör ont i mammahjärtat av att höra henne gråta så.   

  • LilaRos

    Aktiveringspedagog är en ky utbildning som finns här i fabrikerna som jag kollade på innan jag valde omvårdnad, jag tyckte den lär intressant.

    Jobbigt med magknip! Ammar du? Isf tror jag det var färnlåls te som kan hjälpa, om du dricker det då. Annars, pauser i maten, rapa noga och äta mer upprätt/sittandes har jag hört kan hjälpa.

Svar på tråden Mammalediga vänner i Göteborg (Krokslätt)