Inlägg från: härliga sommar |Visa alla inlägg
  • härliga sommar

    Vi som skall ha barn i November 2012!!!

    Florida skrev 2012-09-11 23:01:42 följande:

    BF den 25 November & tycker det hade varit kul prata med någon som är runt min ålder som också väntar sitt första barn. Alltid roligt träffa nya vänner och speciellt om det klickar så kanske man kan fortsätta prata/träffas efter förlossningen.  



    Vi har samma BF! :)

    Jag är 30 och från Jämtland. Vill gärna hänga på er i denna tråd, men kommer nog inte vara allt för aktiv om det är ok!? 
    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar
    asaros skrev 2012-10-12 09:37:26 följande:
    Jaha, då kom han, 4 veckor för tidigt, men med både pupp och illamående så var det helt ok. Han var stor för sin ålder, i vecka 36 vägde han 3680 g! och han var 48 cm. Förlossningen gick på 3,5 timmar och var bara sååå bra och fantastisk. Hann ej med bedövning så lustgas var det som gällde. Då han är prematur fick vi vara kvar i 4 dagar för att stabilisera sitt blodsocker och han är lite slö, men sån sötfis. Lycka till alla ni andra ;)

    Han är underbar! Grattis!!
    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar

    Jag har 40 dagar kvar och är i vecka 35 (34+1). Så lite längre kvar för mig! :) Men det börjar kännas riktigt nära nu. Speciellt när det dök upp en bebisbild här i tråden! :D

    joohannaek: Antar att väskan är packad och vaggan bäddad!? ;)


    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar

    Åh, vad nära ni har nu!!! :) Ni kan ju faktiskt få precis när som helst! :P


    Jag var hos specialistmödravården på planering inför förlossningen idag. Träffade en grymt bra läkare. Känns så skönt! Barnet väger 2500g och huvudet ligger i bra position, inte fixerat men lågt och bra. Vi frågade om kön eftersom vi inte var överens vid RUL. Han kunde inte se.... så typiskt! ;)


    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar
    joohannaek skrev 2012-10-23 12:29:12 följande:
    Va bra att du fått tid till igångsättning! :) Kanske man kan vara lite lugnare, hehe.

    Hur mår ni andra? Känner ni att ni är redo för en till bebis nu?
    Själv vill jag att bebisen ska komma nu, men känner mig ändå inte redo på något sätt. Kanske för att man inte kan tänka sig hur det blir nu med 2 barn. Men längtar. :) 

    Det är samma med mig. Både vill att den ska komma nu, men samtidigt nervös/pirrig. Andra barnet för mig med.  Hur kommer det här barnet bli!? Vem är det som bor där inne!? Kan inte hålla mig från att få reda på det, men är samtidigt inte riktigt redo. :P 
    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar
    Ã?â?¦sa 473 skrev 2012-10-24 00:31:25 följande:
    Det ar min sista jobb vecka och det ar inte forrens nu som det borjar sjunka in att jag snart ocksa ska bli tva barns mamma... Kanns spannande!....och lite overkligt :) Tror ni att era bebisar kommer att komma tidigt eller sent? Jag tror att min kommer +/- en dag precis som sin bror.... Hoppas pa det ialla fall :p

    Sonen kom två dagar sent, så det borde bli ungefär samma. Men ändå finns en känsla om att denna kommer tidigare...farligt! Jag kommer bli helt tokig på slutet om jag går över tiden!
    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar

    Idag är det 30 dagar kvar för mig!!! :) Nedräkningen har börjat! :P
    Filar på mitt förlossningsbrev och har smått börjat packa BB-väskan.

    Igår bäddade jag och min 2-åring vaggan. Han är så entusiastisk och ser fram emot att bli storebror, fast han nog inte har en aning om vad det innebär. ;) Han pratar om att när snön kommer så kommer bebisen (ibland säger han lillasyster) och sen kommer tomten! :) Vi tror själva att det är en lillebror, men han hans kompis har precis fått en lillasyster så det är nog lättare för honom att relatera till.


    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar

    Grattis planen!! Håller med om datumet! Det hade jag mer än gärna tagit! Tänker inte vänta till 121212 så nu får det bli vilket datum sin helst!:-P


    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar
    joohannaek skrev 2012-11-18 19:50:09 följande:
    Igår den 17e klockan 11.05 valde vår prinsessa att titta ut. 3325 gram och 50 lång

    Grattis till prinsessan!!! Väldigt medelstor måste jag säga! :)
    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar
    karMilla skrev 2012-11-29 12:11:07 följande:
    Ja jag hade BF i söndags den 25:e men den lille hänger kvar, nu börjar man verkligen längta efter den lille Nu börjar vi förvänta oss att det blir ett decemberbarn istället. Om det blir på lördag den 1:e får jag, bebisens pappa och bebisen samma födelsedag, lustigt va?! Jag har inga för-känningar heller, hur är det med er andra? Lycka till alla!

    Vi hade samma BF. Du låter ändå som att du är vid gott mod? Jag är så sjukt nere, svårt att förklara. Bara gråter. Besviken, trött, orkeslös, uppgiven. Huvudvärk och varm men utan feber... Har haft SD i drygt tre veckor (tror jag det är nu) men det händer inget mer. Andra barnet så det är väl vanligare att kända av SD innan än vid första vad jag förstått. Blääää!
    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar

    karMilla: Hade ju varit lite roligt om ni fick samma födelsedag alla tre!:-P Men hoppas du får den redan imorgon!


    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar
    karMilla skrev 2012-11-29 20:24:02 följande:
    Härliga sommar: Jaa det vore ju onekligen speciellt om vi fyllde år på samma dag men vi får se. Tråkigt att höra att du mår så dåligt men känslorna går väl extra mycket upp å ner i slutet. Som sagt inga känningar men det har jag inte haft med någon av barnen. Får se bemöda som får först då ;)

    Så det är ditt tredje! Spännande! Jag är inne på barn nr 2. Förra förlossningen blev lite speciell med dropp och snitt så jag vet inte vad jag har att vänta denna gång! Nervöst! Ja, vi får se vem som får föda först! Hoppas allt går bra för dig!
    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar
    karMilla skrev 2012-12-03 17:13:20 följande:
    Hur går det för er? Plus 8 dgr idag och det verkar inte vara något på gång. Känner mig dock sjuk idag och energilös idag så hoppas det dröjer till imorgon. Känns som det aldrig kommer nån bebis
    Inget på g här heller.... Tror jag blir igångsatt imorgon om testerna på graviditetsdiabetes ser bra ut. Ser dom inte bra ut så blir det snitt de närmsta dagarna. Så jag har blivit lovad bebis denna vecka iaf! :)
    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar
    karMilla skrev 2012-12-03 19:03:19 följande:

    Vad skönt att veta att du får en bebis denna veckan Jag ska till barnmorskan imorgon, får se vad hon säger. Lycka till då som sagt och spännande att få höra vad det blir för nåt.

    Håller tummarna för att ditt knyte behagar titta fram snart! Du kan ju ändå få före mig fast jag har en "planering". :) Kommer en bild så fort lilla hjärtat tittat ut. Men det kan ju dröja ett tag till... :P
    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar

    Grattis NinjaM!! Min guldklimp föddes igår på BF +10 efter igångsättning som inte alls blev som den var tänkt. Är underbart lycklig jag med och min prins mår så bra!!


    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
  • härliga sommar
    karMilla skrev 2012-12-07 07:18:48 följande:
    Men åh vad härligt stort grattis!! Själv var jag på koll igår och gjorde en hinnsvepning för att se om det kan dra igång. Annars sätts jag igång på söndag, 2 veckor över tiden. Känns som jag är denna enda gravida kvar. Och oron bara stiger :( Vad var det med dina igångsättning som inte blev som du tänkt?

    Dom startade mig med gel och skulle se om dom kunde ta hinnan dagen efter. Fick pinvärkar som dom skulle ta bort med en sovdos (bricanyl, morfin och sömnmedel). En halvtimme efter den dosen gick vattnet av sig själv. Jag fick börja min förlossning helt nerdrogad... Var inte lätt kan jag säga! Allt sluta dessutom i snitt efter 17 timmars plåga. Men underbar personal hade jag! Och världens finaste son fick jag!!!
    ♥?*¨*?.¸¸♥ ¸¸.?*¨*?♥
Svar på tråden Vi som skall ha barn i November 2012!!!