• JJ

    Vi som skall ha barn i November 2012!!!

    Hej hej! Här är en till som väntar ett novemberbarn. Bf 30/11 så jag räknar väl lite mer med att det blir december, men man vet ju aldrig :)

    Är 25 år och har en son på 15 månader sen innan :)

  • JJ

    Här har jag 42 dagar kvar, känns som en evighet när jag är inne i Bf November grupp och läser om er som har 20 dagar kvar :p Iofs är mitt Bf 30/11 så inte såå konstigt att jag ligger lite "efter" ;)


    EmmaGustafsson85 skrev 2012-10-16 19:26:50 följande:
    åh ja är sååååå lycklig, va på UL idag och även på specmvc. Fick godkänt igångsättning...37+0 ska ja komma in. bara 3 veckor kvar. sen får vi ääntligen träffa lilltjejen



    Grattis till att den beviljades! :) Får man fråga varför du vill bli igångsatt?
    joohannaek skrev 2012-10-16 11:35:12 följande:
    Väskan är nästintill packad, bara några småsaker kvar :D sängen däremot har vi inte satt ihop ännu, men det får vi nog göra i dagarna som kommer, håller nämligen på att måla om i vårt rum som vår son ska få istället :).

    Planering inför förlossningen, vad gör man då? Ifall man får fråga? :)



    Hur menar du med planering inför fl?
  • JJ

    Usch, lät riktigt, riktigt jobbigt :/

    Så snart är det dags för dig :) Spännande att bli tvåbarnsförälder! :)

  • JJ

    "Bara" att försöka härda ut sista veckorna :) Men hur är det att verkligen ha ett fl.datum planerat? Jag skulle bli stressad av att veta när det ska hända eller hur jag ska säga :p

    Är ju iofs ganska märklig och vill INTE föda innan Bf heller, har man satt ett datum så är det det eller efter som gäller, haha!

  • JJ

    Men gud! Menar såklart inget mot dig att du vill föda tidigare, det har jag full förståelse för!!!! Ser att mitt inlägg kan tolkas lite knasigt...

  • JJ

    Jag tror stenhårt att jag kommer gå över tiden även denna gång. Sonen kom Bf+13. Skulle nog få en chock om denna kom innan Bf :p Fått tid för ett till tul 15/11, ska bli så kul att få titta på lillfisen igen även om vi nyss fick se den ;)

    Men känner mig redo att bli tvåbarnsmor, fast kanske borde tvätta upp lite bebiskläder och fundera på att packa BB-väskan.

Svar på tråden Vi som skall ha barn i November 2012!!!