Inlägg från: Tjejgänget |Visa alla inlägg
  • Tjejgänget

    Vi som skall ha barn i November 2012!!!

    Jag kräktes natten till första maj och har sedan dess legat med migrän. DEt jobbiga är att min man också varit dålig så det har varit väldigt kämpigt. Nu är barnen i skola och dagis. Så nu skall jag vila. Magen den växer och ser ut som en fotboll

  • Tjejgänget
    Flattis skrev 2012-05-02 12:22:33 följande:
    Idag var jag på UL och såg ett litet pyre vinka åt mig på skärmen, så nu tar jag mod till mig och skriver här.

    Jag har varit så himla orolig för att pyret är dött (fick MA förra gången vi försökte) så det känns minst sagt skönt att ha kollat. Nu är jag 10+5 så nu känns det som att oddsen är lite bättre för att det ska gå vägen, men jag är fortfarande orolig såklart.

    Beräknad till 22:a november än så länge.

    HÄRLIGT!!!! Skrattande
  • Tjejgänget
    LittleMermaid skrev 2012-05-06 14:13:35 följande:
    En sak slog mig precis, vid den här tiden (v 12) förra graviditeten kände jag allt som oftast ett "fladder" långt ner i magen - kände första riktiga sparken redan v 15! DETTA kom att oroa mig lite nu... :-/ Men antar att alla grav inte nödvändigtvis är precis likadana.

    När jag väntade mitt femte barn så kände jag inte sparkar förrän vecka 21!! Så JA det där kan vara väldigt olika
  • Tjejgänget
    Puffar skrev 2012-05-09 19:18:17 följande:
    Usch, har inte alls mått bra nu det sista... har haft ont i magen lite å mår illa som fan till och från ibland.. Önskar att det försvinner snart är ändå i v 13+0 idag.. Usch känns som om jag bara beklagar mig.. Inte meningen.. Men skönt att skriva av sig ibland..

    Jag är i v.13+3 och mår lika illa jag...Vid dom andra graviditeterna hade det försvunnit vid denna tiden. Men inte nu...Klaga på du! Du är inte ensam
  • Tjejgänget
    Puffar skrev 2012-05-09 20:21:20 följande:
    Skönt att höra att det är andra som känner lika.. Fast är ju inte roligt iaf.. :-P åh, på fredag är det 5 v kvar till RUL.. Ska bli så kul..
    Det är det som är så skönt här att man känner igen sig och stöttar varann Jag skall göra KUB nu på fredag är sjukt nervös!
  • Tjejgänget
    Yezzica skrev 2012-05-09 20:59:23 följande:
    Hej hej! nu är det v13 här=) Jag känner dock ingenting så fortfarande är man lite orolig. Tror ni man kan tjata till sig och få höra hjärtljud? har kommer inte få veta nått fören v18 då rul är.

    Har ni fått något sug eller nått som ni äcklas av?=) Själv klarar jag inte av köttfärs helt plötsligt, jag som älskar köttfärsås.

    Hur mår ni andra nu då? 

    Det är oftast svårt att höra hjärtljud så tidigt,därför man inte(brukar) gör det så mammorna blir mer oroliga. Men vad är et du inte känner menar du? Ang.köttfärs så fixar jag knappt att gå förbi köttcharken i affären
  • Tjejgänget

    Oj,vad nervös jag var när jag la mig på britsen vid ultraljudet i morse. Men barnmorskan som gjorde det här KUB-testet var jättego och fick mig att slappna av jättebra. Vi fick se en superfin liten bebis där inne som vinkade och sparkade för fullt! Helt otroligt att man kan se dom små händerna så bra! Alla tester visade att det var låg sannolikhet att det skulle vara något fel på bebis! Puh!! Vad skönt! Så nu tänker jag bara njuta av den här graviditeten! Det riktiga ultraljudet blir den 18 juni 10.30. Då får vi också reda på BF datum. Hon trodde jag var längre gången, ungefär 14 fulla veckor. Jag kommer inte vilja veta könet om hon nu skulle se det Blir mer spännande när man ligger där svettig,utmattad och genomlycklig!!


  • Tjejgänget

    Jag är i vecka 15 nu och kräktes senast i morse...Blir tokig på detta illamåendet som inte vill släppa! Lerigarn comp blir jag för trött av och kan inte ta dom då jag nästan somnar sovandes Funkar inte när man har fyra barn att ta hand om. Sen i måndags har jag blivit vrålförkyld med halsont,hosta och rejäl snuva plus det underbara illamåendet...Kan säga att det var tufft när min man jobbade....
    Kram på er!!!

    Mama Jonna: Här kan du läsa om KUB: www.barntotal.se/faktabank_foer_dig_som_aer_gravid/fosterdiagnostik/kub/

  • Tjejgänget
    zilja skrev 2012-05-23 12:49:58 följande:
    Kikar in vi oxå ! Beräknad till den 12 ! :) då kommer nr 4 :) underbart !:)
    Vad roligt med en till som "skiljer sig lite från mängden" här Känns som jag är den enda här annars som har många barn
  • Tjejgänget
    zilja skrev 2012-05-24 09:53:03 följande:
    Va kul !:)) hur många har du ?:) när kommer din nästa ?
    Väntar mitt sjätte barn Har fem tjejer så det blir spännande att se om det fortsätter med "tjejtrenden" eller om det blir en liten kille nu ) Beräknat är 18 nov men när vi gjorde KUB så trodde BM att jag var längre gången. Vi får se vad dom säger på RUL den 19 juni
Svar på tråden Vi som skall ha barn i November 2012!!!