Inlägg från: Anonym (Våt 3) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Våt 3)

    Har ni onanerat idag?

    Är inne på tredje varvet. Hade först suveränt sex med mannen tidigt i morse och gick runt och efterglödde litet. Det fixade jag snabbt när han åkt till jobbet, med en dos fantasier och med att gnida täcket mot underlivet. Sedan villejag skaffa mig nya fantasier och porrsurfade , faktiskt för första gången, och kom samtidigt som jag såg två tjejer komma då de blev knullade. Handen var innanför trosan och fingret bara gled upp och ned i skåran. Och nu, fortfarande sugen och ligger i sängen och pullar mig själv.jag fantiserar om sex med två män, om att bli slickad och pullad och tagen och kontrollerad..

  • Anonym (Våt 3)

    Jag är helt övertänd efter att ha surfat runt och av att läsa trådar som den här. Jag skulle behöva bli penetrerad, nu. Jag har inga sexleksaker så nu får här improviseras.

  • Anonym (Våt 3)

    Jag är så våt och pulserande att allt verkar gå in lätt just nu. Squashen valdes just pga sin storlek annars. Men gud så tändande att fylla sig med denna kylskåpskalla mojäng. Jag försöker dra ut på det, men ligger här och stönar.

  • Anonym (Våt 3)

    Wow! Jag kom big time och behövde bara ta igen mig en stund. Efterorgasmisk slummer är så skönt. Tänkte precis ta tag i dagen litet när jag ändå bara vill kika litet i trådarna här. Och då läser jag i tråden om att slicka fitta och det där pirret börjar. Igen. Speak up, dina inlägg där fick igång mig. Igen. Åh, jag bara vill bli slickad, tills jag skriker, gnyr, bönar och ber.

  • Anonym (Våt 3)

    Här har jag spenderat halva dagen med handen i trosan och andra hälften av dagen med att jonglera de vardagslivstekniska bestyren, allt medan jag längtat efter att få förföra min man nu ikväll. Har gått omkring och varit kåt precis hela dagen. onani gav bara tillfällig lättnad. Men han reagerar överhuvudtaget inte när jag (för subtilt, tydligen) går runt utan underkläder under kläderna och på olika sätt intar indiskreta poser, eller när jag smeker hans ben, ljumskar och kuk utanpå byxorna när vi sitter i soffan. Jag är almighty frustrerad nu och vill ha sex..och då vaknar två av barnen och vill sova i vårt sovrum. Jag är frustrerad på många sätt och har nu låst in mig i badrummet för att fundera på hur jag ska lösa det här. Tips och råd emottages med tacksamhet.

  • Anonym (Våt 3)

    Jag ligger här i gästsängen och surfar runt på måfå. Jag ligger på mage och smeker mig själv med ena handen. Jag är så våt och så otroligt kåt att jag inte förstår att det inte går för mig nu. Jag bara fortsätter och fortsätter.

  • Anonym (Våt 3)

    och jag porrsurfar för andra gången någonsin idag..helt galet. Just nu är jag så het att jag skulle gå med på nästan vad som helst.


     

  • Anonym (Våt 3)

    Tänkte göra det nu..jag har en liten stund över till egen tid.

Svar på tråden Har ni onanerat idag?