Inlägg från: livserfaren |Visa alla inlägg
  • livserfaren

    Har ni onanerat idag?

    Anonym (D) skrev 2014-11-07 20:24:41 följande:

    Väl investerade pengar alltså. Var hon rysk? Polsk? Rumänsk?


    Ja verkligen hon kunde sin sak fick lite kuksugning också, det var mycket skönt det också även om jag är lite känslig därnere.thailänska förstås.
  • livserfaren

    I morse fick ta saken i egna händer, skönt blev det naturligtvis, även om jag gärna hade fått en hjälöande hand eller en kvinnas mun,

  • livserfaren

    Svartvit pikettröja blåa jeans svarta strumpor en kall öl och kåt längtar efter en riktig härlig gammal FL tjej som jag har varit sugen på länge, äntligen har vi fått kontakt, oj vad söt hon är, tänker tyväär lite för mycket henne, vi får se vad det slutar,

  • livserfaren

    nej men jag är verkligen kåt,måste nog göra det i dag,blir ju inte lättare av att man kan kolla på nätet,såå härliga bilder.och filmer det finns,på det jag gillar.

  • livserfaren
    Anonym (Filma) skrev 2014-11-23 07:49:08 följande:

    Det blir inte så ofta nuförtiden. Nu var det tyvärr några dagar sen men sist så låg jag i sängen. Oljade in brösten och filmade mig själv med mobilen samtidigt. Sedan tittade jag på klippet medan jag smekte mig själv. När jag blivit extra igång oljade jag in en dildo och förde in den långsamt i mitt anus. Då kom jag snabbt (för snabbt...).

    Oj, nu blev jag visst sugen. Men nu finns ingen möjlighet.

    Jag är kvinna, 36 år.


    Vad härligt du skriver.
Svar på tråden Har ni onanerat idag?