• EnStoltMamma

    Min son 3 1/2 år ska göra hjärnröntgen :(

    För ca en månad sedan började min son klaga på att han hade ont i huvudet och snurrig, blev ovanligt trött och somnade vid 17 på em och sov till 07 på morgonen men va ändå trött när jag väckte honom :/ sen några dagar senare började han blunda med vänster öga. Läkaren på Bvc misstänkte att han såg dåligt och skickade oss till ögonmottagningen för barn.. Där kunde inget singel hittas men läkaren som undersökte sa att detta inte är normalt utan att något annat ligger bakom hans trötthet,yrsel och att han har svårt att se med vänster öga.. När höger öga täcktes över blev han galen och kunde knappt stå upp, tappade balansen mm.. Dom kom fram till att en "akut" hjärnröntgen måste göras så vi fick en tid i fredags.. Tyvärr va sonen förkyld då så de kunde inte söva honom då, och eftersom han måste ligga stilla i 1 1/2 timme så måste han sövas.. Nu ska vi dit nästa onsdag istället och jag är livrädd! Någon som varit med om liknande sak? Vad kan det vara? Är det vanligt att man röntgar hjärnan på små barn? Är kanske nojjig men det är jobbigt att gå och inte veta:( jag va så inställd på att det skulle vara ett synfel...

  • Svar på tråden Min son 3 1/2 år ska göra hjärnröntgen :(
  • Caaarroo

    Hoppas det har gått bra idag. Har tänkt på er hela dagen! Konstigt det där hur man kan tänka på någon som man absolut inte känner eller ens har en aning om vilka ni är.

  • 20120411

    En och en halv timme låter länge.
    Jag låg i 30 min tror jag, man fick ha hörlurar med musik då maskinen låter mycket.

  • EnStoltMamma

    Det gick jätte bra idag! Undersökningen tog drygt en timme sen satt jag hos honom på uppvaket i 2 timmar innan vi fick åka tillbaka till barnavdelningen.. Nu är vi hemma och sonen är väldigt trött och slö så blir nog en tidig kväll för oss båda.. Hoppas på svar fort nu! Väldigt jobbigt att inte veta.. Men borde vi inte få reda på det ganska fort om det skulle vara tumör eller något allvarligt?

  • pigglet

    Så skönt att det gick bra. Då håller vi tummar och tår för ett snabbt svar! Förstår att väntan måste vara det värsta...

  • bluegrass

    Vad skönt att det gick bra! Jo, de borde höra av sig fort om det är något allvarligt. Tänker på er och hoppas på att ni får ett snabbt och lugnande svar!

  • Mareldsbarn

    Åh så skönt att allt gick bra. Jag har en dotter på 3,5 år så jag tänker ju på henne när jag läser vad du skriver. Hoppas ni får svar snart och då bra sådana

Svar på tråden Min son 3 1/2 år ska göra hjärnröntgen :(