Inlägg från: Jooohanna |Visa alla inlägg
  • Jooohanna

    Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!

    Åh vad duktig du är grönadruvan och ni andra som tränar. Hittade denna tråd idag och är riktigt imponerad över hur mycket magövningar du kör grönadruvan. Själv har jag också en rejäl putmage efter tre täta graviditeter, ingen övervikt men mage under naveln. Jag såg att du hade fått ner nästan en hand mellan dina magmuskler, vart på magen känner du då? Jag har kört plankan och pilates ett tag nu och känner mig fastare, men har långt kvar. När jag känner på magen hittar jag dock ingen delning, men jag borde ju verkligen ha en med tanke på hur jag ser ut, så jag skulle gärna vilja veta vart jag ska leta?

    Kämpa på allihop, ni är grymma !  

  • Jooohanna

    Tack för svar!  "Limpan" finns där, det är alltså bevis på att magmusklerna är delade förstår jag... nu ska jag köra plankan oftare, har kört en gång om dagen 4x60sek, men nu ska här utökas!

    7 cm grönadruvan - wow, grattis!!!!

  • Jooohanna

    Det där med dåliga vanor känner jag igen mig i, är en riktig godisråtta! Men det är verkligen en vanesak, klarar man bara att hålla sig borta från det någon vecka eller 2 så är åtminstone jag inte lika sugen längre, det är helt klart jobbigast första tiden.

    Idag när jag gjorde plankan så såg jag delningen av magmusklerna strax ovanför naveln, det blev liksom som en grop där, eller ett litet dike eller hur jag ska beskriva det. Spänner jag magen och håller in den och tittar mig i spegeln ser jag också delningen tydligt, som ett streck och huden liksom skrynklas däröver (ser ungefär lika snyggt ut som det låter, haha!)  Kommer detta försvinna om jag fortsätter med plankan, eller behöver jag göra nåt annat, nån som vet? Innan har jag inte sett detta, men det kanske beror på att jag tidigare inte kunnat dra in magen så mycket? Nu börjar jag känna att plankan gjort lite nytta iallafall och jag kan hålla in magen mycket mer om jag försöker, även om det inte syns så mycket när jag slappnar av. Härligt iallafall att det hänt nåt

  • Jooohanna

    Jag tycker att plankan hjälpt mig jättemycket!! Magen är betydligt plattare nu än innan, märkte resultat ganska snabbt när jag körde 4x1 min, som jag sedan utökade när jag orkade mer. Jag såg ut ungefär som grönadruvan när jag började. Det gäller att hitta de inre musklerna och göra det på rätt sätt, det tog ett tag för mig men när jag väl gjorde det gick det ganska snabbt som sagt att se resultat. Första resultatet var att jag kunde hålla in magen mycket mer när jag försökte, det syntes inte så mycket resultatmmed avslappnad mage så att säga, men försökte jag dra in den så funkade det faktiskt (tidigare syntes det knappt skillnad när jag försökte. Efter ett par månader så har magen blivit plattare även i avslappnat läge och jag ser inte alls lika gravid ut längre. Nu har jag varit dålig i sommar på att hålla igång, men magen har ändå inte åkt ut så mycket som jag trodde, ser fortfarande ok ut, men nu ska jag köra igång igen!

  • Jooohanna
    Förväntanstid skrev 2012-09-09 12:19:48 följande:
    Jag har tagit mig i mina smaljeans :) nu är jag nöjd med vikt och nästan med magen. Har en bit kvar men nu "orkar" magen hålla sig nästan platt varje morgon, med lite mer träning tror jag namne mig jag kommer se ok ut även på kvällen och när jag storätit.... En liten skillnad tycker jag man kan acceptera *drar mig till minnes den gigantiska kulan och 20 kg extravikt*.

    Vad härligt!! Jag kommer också i mina "smalkläder" men har lite för degig mage ännu, men så har jag också slarvat i sommar och precis kommit igång igen med plankan och pilates, så jag ser absolut målet inom räckhåll, underbart!!
Svar på tråden Följ GrönaDruvans väg mot en plattare mage!