• Anonym

    Han sprutade i mig och nu är jag gravid

    Anonym (arg) skrev 2012-04-11 22:57:53 följande:
    Jag vet vem han är, han är nära vän till en släkting och bor i ett litet samhälle, så ja det vet jag! Vi är liksom inte två 25-åringar som ligger runt och är ute och festar, utan vuxna människor.

    Om du inte har tillgång till en livekamera som följer varje steg han tar så kan du OMÖJLIGT veta vilka han legat med. Kvittar väl om det är en nära vän eller inte och om ni bor i ett litet samhälle. Så naiv.
  • Anonym
    Anonym (arg) skrev 2012-04-11 23:00:57 följande:
    Nej, det är som att inte ta på sig skottsäker väst för att han inte sa först att han skulle skjuta mig - och så är det mitt eget fel att jag blivit skjuten!

    Åh herregud. Sluta skriv, du gör dig bara dummare och dummare för varje inlägg.
  • Anonym

    Alltså det spelar väll egentligen ingen roll om han sprutade i dig eller inte. Det är aldrig helt säkert med avbrutet sex heller för mannen kan "småkomma" under sexakten så ni båda borde ha sett till att ha kondom. Det är bådas ansvar. 

  • Anonym

    Men det här med att dra sig ur, funkar det alla gånger. kan man inte bli gravid ändå, typ att det kommer lite under samlaget.

  • Anonym

    för det är fler som sagt till mig att nää han drog sig ur det är ingen fara. men jag har alltid fått höra att det kan komma lite sats närsom typ

  • Anonym

    Har man ett ons så har man ansvaret helt själv. DU har anvar för dig och den andre för sig. Vem ligger med en okänd utan kondom??
    Och avbrutet är ett dåligt preventivmedel. Att du inte blev gravid med ditt ex kan ju beror på att han itne är särskilt fertil.

  • Anonym

    Men suck... har inte kvinnor något jäkla ansvar för att inte bli gravida, få könssjukdomar eller annat?

    Idag finns: Ppiller, minipiller, pessar, spiral, pplåster, kondom osv. Det är ju inte så att det inte finns alternativ om det ena eller andra inte passar, men att skita i alltihop och sedan se sig själv som ett offer.... nej... så idiotisk får man inte vara.  

  • Anonym

    OT Mer och mer börjar jag förstå att det kanske inte är så värst ovanligt att polisen får komma, som de gjorde hem till mig en gång och fråga:
    "Har du haft en fest? Det är en kille som påstår att han varit här på fest, haft oskyddat sex, ljugit om sin ålder, och vad han hette... och hon som han var med ljög om sin ålder och vad hon hette och nu måste vi få tag på henne..." (Med andra ord gällde det HIV eller någon annan mumsig sjukdom i unga år, bra att folk så lättvindigt vill förstöra sina liv) 

  • Anonym

    Jag tycker det är bådas ansvar att skydda sig.

    Men du måste ju inte göra abort bara p.g.a. det här, du kan ju faktiskt behålla barnet. Du verkade inte särskilt glad över tanken på att göra abort i alla fall... Var rädd om dig, gör inget mer som du ångrar!

  • Anonym

    Det ÄR ditt ansvar... det är DIN kropp , alltså är det DITT ansvar att låta nån stoppa kuken i dig utan kondom , och det är DITT ansvar om du blir på smällen.

Svar på tråden Han sprutade i mig och nu är jag gravid