Ni som lagar mat mer eller mindre "från grunden" hur mycket tid lägger ni på matlagning?
Var inne i en helt annan tråd och hamnade i en OT-diskussion om matlagning. Ett par jeppar menade där att man minsann kan laga jättebra rejäl och varierad mt från grunden på i genomsnitt 15 minuter per dag inkl. allt.
Personligen har jag rätt svårt att tro på detta, ok enstaka rätter men inte som genomsnitt.
Lägger själv i genomsnitt en timma om dagen på att laga middag och trpor nog genomsnitter ligger någonstans däremellan om man inte lever på mestadels uppvärmda färdigprodukter. Har tex. provat sk "matkasse" och där ska det ju vara snabba recept, men inte ens dessa tar igenomsnitt en kvart att laga.
Varför man nu skulle vilja lägga så lite tid som möjlig på matlagning är en annan femma... men är nyfiken på vilken tid andra lägger ner? Tar era goda variationsrika måltider lagade från grunden en kvart om dagen att fixa?