3 Följare 0 Följer

lövet2

Flerbarnsförälder

Jag är en 7-barnsmamma som bor i Norrbotten. 2 barn bor kvar hemma på heltid och 2 vuxna barn bor här när de inte jobbar.

Efter många års äktenskap och många barn, så blev min man uttråkad och skaffade sig en familj på sidan om. Det slutade förstås med skilsmässa och han lämnade både mig och barnen för att ägna sig åt sin nya familj.

Vad gör jag här på FL? Jo, tidigare var jag mycket aktiv i föräldraforumet och startade ganska många trådar. Sedan hade jag en period då jag mest ägnade mig åt olika bloggar. Numera är jag mindre aktiv och läser mer än jag skriver. Ett par kroniska sjukdomar sätter ner orken och skärpan i tankarna i bland, och det försvårar för mig att skriva långa genomtänkta inlägg. Dock händer det fortfarande att jag kastar mig in i spädbarnssömn och barnuppfostran, bara för att jag inte kan låta bli ...

För några år sedan skrev jag in det här i presentationen, och jag har valt att behålla den lilla påminnelsen om mitt förflutna här på FL:


Efter 8 år som medlem på FL, så har jag varit med om många minnesvärda stunder. Jag skrev den 1.000.000:e trådstarten (och var tämligen ensam om att fira det!) och jag har varit med i otaliga "kändis"omröstningar, där det har röstats fram den mest kända, mest omtyckta, mest impopulära osv medlemmen. Åtminstone en vinst har jag i de där omröstningarna (gissa i vilken! ) och bland alla inlägg med motiveringar, så var den här en av de mest rörande:

"Jag nominerar Lövet2 för det finns inte ett ord som skrivs ner av denna människa som inte gör att jag vill sticka ut ögonen på mig alt dricka en liter syra .
För mig är hon ren och skär frustration ... "ilska i en liten ask" ...
Så !"

Så ja, där har du en presentation av mig ...


Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.