Inlägg från: Skrutt 83 |Visa alla inlägg
  • Skrutt 83

    Vi som har hängt i testtråden och plussat!

    Vilket kul initiativ Es mamma! Kikar in, är i v.22+4 nu och tycker tiden både går jättefort och jättelångsamt på samma gång!


    Melvin 2009-01-02 & Liten i magen BF 2012-09-06
  • Skrutt 83

    Hej tjejer!
    Vilka fina magar ni har!

    Har varit dålig på att uppdatera, här är det v.40 idag! Samma dag som värkarna startade med Melvin! Spännande att se när liten behagar att komma ut. Längtar så otroligt mkt nu! Tänk när jag startade svagt plus/spökstrecks tråden kändes det som man aldrig skulle få efterlängtade pluset och nu är det 6 dagar till BF, helt galet. Tiden har gått så fort!

  • Skrutt 83

    Hej tjejer!

    Vad härligt att ni är så många som snart ska ha era små! Är lite avis på er som har förlossningen framför er, det är ju så häftigt!

    Här hemma rullar allt på, Meya blev en månad i måndags och har nu börjat le och små jollra lite. Förutom lite magknip då och då mår hon prima vår lilla tjej och är världens underbaraste. Nästa gång jag sitter vid en dator ska jag lägga in en bild.

    Känner lite panik att det går så fort och vill inte tänka på att det troligtvis var sista gången jag var gravid, födde och har en liten plutt.. Njuter dock av varje liten sekund med vårt lilla mirakel!

    Stor kram till er tjejer, hoppas ni snart har era små hos er

  • Skrutt 83

    Kikar in och kollar hur det går för er!! Vad spännande att det snart är dags Jennie och Svea!! Håller tummarna att de kommer snart!

    Grattis till lillkilllen Momtobee!

    Här rusar tiden iväg, på torsdag blir Meya 2 månader!! Får panik att det går så fort! Inte gick det så fort när man väntande på plus eller var gravid!

  • Skrutt 83

    Någon som har lust att lägga till mig på har kommit listan, sitter på mobilen?

    Vi fick vår lilla Meya 120908

    EQ85: Vilken fin mage!!!

  • Skrutt 83

    Nämen är längtan efter ett syskon Alexander... Som vi följt så länge och som fått en massa spök? Åhhh STORT GRATTIS, åhh vad kul!!! Åh så tidigt innan bim också! :) hade du inte plussat långt efter bim med sonen? Åhh vilka roliga nyheter, har följt dig så länge!

  • Skrutt 83

    Stort grattis solstrålen till er lilla tjej! 

    Sitter för en gångs skull inne via datorn och inte telefonen så har äntligen lagt in bild på Meya på min sida nu, vill inte lägga den i tråden eftersom att den då blir synlig för alla men om ni vill kika så finns de i galleriet. 

     


    Melvin 2009-01-02 & Liten i magen BF 2012-09-06
  • Skrutt 83

    Längtan efter ett syskon: stort grattis till v. 13 vad fort det går ändå! :) snart RUL ju :) ska ni ta reda på vad ni väntar? Hur mår du?

Svar på tråden Vi som har hängt i testtråden och plussat!