• Anonym

    Vad är det pinsammaste du sökt vård för?

    Att jag sökt vård för abort vid två tilfällen i fullt vuxen ålder är så pinsamt så man vill dö. Jävla oansvarig WT kvinna känner man sig som.

  • Anonym
    Anonym (inget) skrev 2012-04-18 22:23:06 följande:
    Precis såna operationer jag utför på mig själv... De få gånger det hänt, bränd nål, tunn nagelsax och tålamod kommer man långt med!  
    Jag med, Är beredd att karva rätt mycket på mig själv för att slippa gå till doktorn med pinsamheter. Brukar även klippa bort såna där små hudfärgade utväxter som man kan få typ i armhålan och på nacken.
  • Anonym

    Fick läskiga små vårtliknande saker på blygläpparn som va helt ofarliga.Men pinsamt va det att visa upp dem på vårdcentralen o bli remiterad till gyn där de skar bort dem. Det va ingen könssjukdom utan tydligen vanligt förekommande.Såg skitäckligt ut men har ej kommit tillbaka tack o lov

  • Anonym
    kallasbecca skrev 2012-04-19 20:20:09 följande:
    Fast det värsta är när man är hos gyn och när man klätt av sig och måste gå från toan till stolen med rumpan i vädret! Eller när dom "luktar" i underlivet!

    När man går till gyn är mitt tips att ha på sig kjol och knästrumpor. Även om man måste visa undelivet i underssökningssituationen så känner man sig faktiskt mindre blottad och slipper den utsatta promenaden med rumpan bar till stolen.
  • Anonym
    Coyote skrev 2012-04-19 20:34:36 följande:
    Ja, verkligen. SÅ förvånade kan de ju knappast bli att de inte kan lägga band på sig. Min gynekolog har vid något tillfälle sagt (för sig själv lite) "något illaluktande flytningar" och förklarat vad det förmodligen berodde på.

    Haha, snifftestet är inte så jäkla kul, men de brukar ju lukta på instrumenten.
    Dangerous skrev 2012-04-19 20:43:21 följande:
    Jag dör lite varje gång dom gör så. Som om att det inte är nog pinsamt att ligga med röven och hela härligheten utfläkt i luften, så ska dom sniffa där också. Undra om dom gör så män också, alltså att läkaren tar tag och luktar på snoppen? Någon som vet? ^^
    Jag har aldrig varit med om att de sniffar! Är det något de ''ska'' göra?
  • Anonym

    Hade något i musen som kändes lite hårt. Så jag åkte ner till gyn och bad henne kolla.
    Där satt det en bit från tampong pappret :)
    Va väl egentligen inte så pinsamt, men orolig blev jag att det skulle vara någe annat.

    Skulle ta bort mitt jätte stora födelsemärke som satt på brösten. När läkaren kollade på den, så började ( någon dag innan ) min brun utan sol att lossna. Så jag såg helt skitig ut där ja satt. Med dessa lampor också :) Jag förklarade för mig varför det såg ut så. Eftersom det inte såg helt okej ut :)

  • Anonym
    Vanilla ice queen skrev 2012-04-20 09:22:41 följande:
    Hahaha när jag var 14 upptäckte jag en stor knöl inne i musen och var helt bombsäker att jag hade cancer. Tyckte det var för pinsamt att ta upp med mina föräldrar så jag ringde gyn och gick dit själv (var i upplösningstillstånd). Efter undersökningen tog gynekologen fram en plast mus och förklarade för mig vad livmodertappen är för ngt.;))
    Hahahaha :) Det va lite kul.
  • Anonym
    GrodanHopp skrev 2012-04-19 16:21:10 följande:
    Jag måste verkligen ta tag i detta med min hemmorojder..:-/ men vill verkligen inte ligga i flaska röven för en läkare!! Jag vet rent intellektuellt att dom sett allt o lite till, men fan vad de tar emot!! Men de vore ju ganska najs att kunna skita som en normal människa..:-/



    Har du provat med Xyloptoct?
Svar på tråden Vad är det pinsammaste du sökt vård för?